Het proces
Luisterboek

Het proces (cop. 2011)/ John Grisham, met de stem van door Ron Brandsteder

Een jonge advocaat met een succesvolle carrière in het verschiet bij een invloedrijk advocatenkantoor neemt ontslag om een rustiger bestaan te kunnen leiden.

Aanwezigheid

Recensie

Verkorte weergave van het gelijknamige boek*, voorgelezen door Ron Brandsteder die eerder 'De aanklacht'** van John Grisham voorlas en hiervoor genomineerd werd voor de esta prijs voor het beste luisterboek 2008. Ook las hij 'De getuige'*** van Grisham voor. Een jonge advocaat met een succesvolle carrière in het verschiet bij een invloedrijk advocatenkantoor neemt ontslag om een rustiger bestaan te kunnen leiden. Hij treedt in dienst bij een kleine firma waar hij samen komt te werken met twee al wat oudere advocaten, Senior en Junior. De twee houden zich voornamelijk bezig met verzekeringszaken die voortkomen uit de vele aanrijdingen die zich voordoen op het drukke kruispunt voor hun kantoor. Zaken die nooit voor de rechter komen, omdat deze altijd worden geschikt door de partijen. Maar dan klagen Senior en Junior namens een van hun cliënten een groot farmaceutisch bedrijf aan in een zaak die alles op zijn kop zal zetten. Wederom een spannende en onderhoudende legal thriller van een van werelds succesvolste thrillerschrijvers.

Specificaties

Nederlands | 9789047611882

Titel Het proces
Auteur John Grisham
Secundaire auteur Ron Brandsteder
Type materiaal Luisterboek
Editie 1e dr;
Uitgave Amsterdam : Rubinstein, cop. 2011
Overige gegevens 6 compact discs (ca. 6 uur)
Annotatie Titel van label - Verkorte weergave van het boek oorspr. uitg. in de vert. van Hugo Kuipers: Utrecht : Bruna, 2011
ISBN 9789047611882
PPN 335922376
Genre thriller
Taal Nederlands