Kinderyoga!
CD

Kinderyoga! (cop. 2011)/ Femmy Brug

Vier korte yogalessen waarin je verschillende yogahoudingen doet. De natuur staat centraal. Met sfeervolle achtergrondmuziek. Onder begeleiding vanaf ca. 6 jaar; zelfstandig vanaf ca. 9 t/m 14 jaar.

Recensie

Hatha Yoga, een spirituele leer om lichaam en geest met elkaar in harmonie te brengen en het bekendste van de zes Indiase yogapaden, is geschikt voor iedereen en voor elke leeftijdsgroep. Yoga voor en door kinderen kan een steun zijn om hen op een ontspannen manier te laten verinnerlijken, creatief te zijn en zich te uiten. Op de cd staan vier geleide yogalessen voor zowel jonge als iets oudere kinderen. Het zijn geïntegreerde oefeningen (asana's), waaronder de bekende zonnegroet, met de natuur als leidraad. De oefeningen zijn gericht op zowel lichamelijk welzijn, als op het naar binnen keren van de zintuigen, om de subjectieve werkelijkheid te leren kennen. Een ervaren yoga-docente en o.a. oprichtster van Kidsyoga (www.kidsyoga.nl) voert de kinderen op een speelse en vakkundige wijze stap voor stap door het programma. Het geheel wordt ondersteund door sfeervolle achtergrondmuziek. Onder begeleiding vanaf ca. 6 jaar; zelfstandig vanaf ca. 9 t/m 14 jaar.

Specificaties

Nederlands

Titel Kinderyoga!
Auteur Femmy Brug
Type materiaal CD
Uitgave [S.l.] : www.kidsyoga.nl, cop. 2011
Overige gegevens 1 compact disc (ca. 47 min.)
Annotatie Ondertitel op omslag: Yoga voor kinderen van Kidsyoga - Bevat: 1. De natuur ; 2. De zonnegroet ; 3. Aan zee ; 4. Rustig en kalm
PPN 339615850
Rubriekscode 158.27
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Yogaoefeningen; Kinderen
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Yogaoefeningen