Ontdek de beroemdste wereldwonderen op onze aarde
Boek

Ontdek de beroemdste wereldwonderen op onze aarde (cop. 2011)/ Robert Hamilton, [vert. uit het Engels: Marjan Doets ... et al. ; red.: Kirsten Verhagen]

Wat is een tornado, hoe lang is de Chinese muur, wat is de betekenis van de Borobudur? Maak kennis met natuurlijke en door de mens gemaakte wereldwonderen over de hele wereld. Met veel weetjes, kaartjes en kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Aantrekkelijk uitgevoerde uitgave in groot formaat over natuurlijke en door de mens gemaakte wereldwonderen. De wereldwonderen zijn gerangschikt in acht thema's: prachtige plekken, spannende natuur, bijzonder leefgebied, antieke wonderen, spectaculaire steden, mensen en plaatsen, machtige bouwwerken en ongelooflijke technologie. Van het noorderlicht tot het Achterhuis van Anne Frank. Per 'wonder' is een dubbele pagina gebruikt, met één kleurenspread en daarin kleinere kleurenfoto's en korte, heldere teksten. In gekleurde kaders staan 'Weetjes', 'Wist je dit?' en/of een landkaartje. De inleidende teksten bij de hoofdstukken zijn geplaatst in een fraaie kleurenfoto die een dubbele pagina beslaat. Bevat een woordenlijst en een alfabetisch register. Een lust om in te bladeren en in te lezen voor kinderen vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9781445446189

Titel Ontdek de beroemdste wereldwonderen op onze aarde
Auteur Robert Hamilton
Secundaire auteur Marjan Doets ; Kirsten Verhagen
Type materiaal Boek
Uitgave Bath [etc.] : Parragon, cop. 2011
Overige gegevens 224 p - ill., krt - 28 cm
Annotatie Oorspr. Engelse uitg.: Bath [etc.] : Parragon - Met reg
ISBN 9781445446189
PPN 33942950X
Rubriekscode 711
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Hydrosfeer
PIM Rubriek Beeldende kunst
PIM Trefwoord Bouwkunst