Alvin and the Chipmunks 3
DVD

Alvin and the Chipmunks 3 ([2012])/ cast: Mike Mitchell ... [et al.], regie: Mike Mitchell

De drie eekhoorntjes Alvin, Simon en Theodoor maken in gezelschap van de drie zangeresjes van de Chipettes een luxe cruise en zijn op weg naar de International Music Awards. Tot ze overboord vallen (chip-breuk) en op een (bijna) onbewoond tropisch eiland terecht komen.

Recensie

Derde deel* van de avonturen van de drie brutale zingende en pratende eekhoorntjes. In deze Amerikaanse live actionspeelfilm van regisseur Mike Mitchell (Shrek Forever After) beleven de drie computergeanimeerde eekhoorns een nieuw avontuur. Alvin, Simon en Theodore, in gezelschap van de drie zangeresjes de Chipettes, maken samen met de songwriter Dave (Jason Lee) een luxe cruise en zijn op weg naar de International Music Awards. Al zingend en dansend op veel populaire popliedjes zetten ze de boel op stelten. Tot ze overboord vallen (chip-breuk) en op een (bijna) onbewoond tropisch eiland terecht komen. Hier moeten ze zien te overleven terwijl Dave naar hen op zoek gaat. Annemieke Ruggenberg (Kidsweek week 50, 2011): 'Als je van populaire muziek houdt en goed tegen piepstemmetjes kunt, moet je deze luchtige film zeker gaan kijken.' Monica Meijer (movie2movie, i) noemt de film een leuk tijdverdrijf. '(...) Hoe dun het verhaal ook is, en hoe dik de moraal er ook op ligt, 'Alvin and the Chipmunks 3' weet voor het overgrote deel het jonge publiek best te vermaken: met een lichtvoetig verhaal met genoeg gags, aanbiddelijke knuffeldieren en een redelijke spanningsboog (...).' Zowel in Nederlands gesproken als ondertitelde versie met stemmen van o.a. Thomas Berge. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands

Titel Alvin and the Chipmunks 3
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Mike Mitchell ; Jason Lee
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : 20th Century Fox Home Entertainment, [2012]
Overige gegevens 1 dvd-video (84 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Nederlands, Engels en Frans gesproken en ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Fox 2000 Pictures, 2011 - Ook bekend o.d.t.: Alvin and the Chipmunks : chipwrecked - Bevat ook o.a.: Munk muziekmachine ; Muziekvideo's ; Overboord met de Chipmunks
PPN 340375248
Taal Nederlands