The hunger games
Boek

The hunger games het officiële boek bij de film (cop. 2012)/ door Kate Egan, [vert. uit het Engels: LINE UP boek en media, Carry Oomis ; fotogr. Murray Close ... et al.]

Kijkje achter de schermen bij de film 'The hunger games'. Er is aandacht voor o.a. de personages en hun look, cast (interviews) en locaties. Met veel, ook paginagrote, kleurenfoto's. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Gids behorende bij de film 'The Hunger Games'*, gebaseerd op het eerste deel van de bestsellertrilogie De Hongerspelen van Suzanne Collins. Dit actiedrama, dat zich in de toekomst afspeelt, gaat over tieners die deelnemen aan de jaarlijkse Hunger Games op televisie. Een strijd op leven en dood tussen 24 deelnemers van twaalf districten. In de filmgids wordt onder meer aandacht besteed aan de Hunger Games-boeken en achtergrondinformatie bij de film, de cast (interviews), locaties, rekwisieten, de personages en hun look, en de opnames. Vrij grote uitgave met een aantrekkelijke en kleurrijke lay-out, vol mooie kleurenfoto's uit de film, vaak paginagroot of over twee pagina's. De tekst staat meestal in twee kolommen. Soms is een gekleurd lettertype gebruikt. Tegelijkertijd met deze filmgids verschijnt een filmeditie van het boek**. Nederlandse site bij de film: www.thehungergamesmovie.nl. Een mooie, boeiende uitgave voor de fans van de trilogie en de film. Vanaf ca. 12 t/m 18 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000312252

Titel The hunger games : het officiële boek bij de film
Auteur Kate Egan
Instelling /LINE UP boek en media, Groningen
Secundaire auteur Carry Oomis ; Murray Close
Type materiaal Boek
Uitgave Houten : Van Goor, cop. 2012
Overige gegevens 158 p - ill - 28 cm
Annotatie Vert. van: The hunger games : the official illustrated movie companion. - Scholastic, cop. 2012
ISBN 9789000312252
PPN 339431407
Rubriekscode Verenigde Staten 798.43
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Hunger games, The (film)
PIM Rubriek Theater en Film
PIM Trefwoord Speelfilms