Quantum healing in het dagelijks leven
Boek

Quantum healing in het dagelijks leven de praktische toepassingen van de Quantum Entrainment-methode (cop. 2012)/ Frank Kinslow, [vert. uit het Engels: Dick de Ruiter]

Door middel van een meditatietechniek kan men een staat van ontspanning bereiken waarin men zelfgenezende krachten van het lichaam kan aanspreken.

Aanwezigheid

Recensie

Dit boek presenteert de 'Quantum Entrainment', een methode die erop is gericht om bij de bron van de gedachten terecht te komen, zodat je in een staat van 'zuiver bewustzijn' terechtkomt. Als je daar in je geest kunt blijven, ontstaat er een euforisch gevoel (vrede, kalmte, vreugde), die een helende werking heeft op je leven en het leven van andere mensen. De methode is een combinatie van kwantumfysica en meditatietechnieken. Dit is het tweede boek van de auteur waarin dieper wordt ingegaan op de methode en toepassingsmogelijkheden. Het is vrij makkelijk te volgen, ware het niet dat het een onderwerp betreft dat nauwelijks te vatten is door de ratio. Past de lezer het echter toe, dan kan hij ervaren wat een weldaad het voor hem is. Het boek bestaat uit twee delen. Het eerste deel betreft de grondslagen, technieken en werking van QE, het tweede deel betreft de Quantum leefwijze. Oefeningen en voorbeelden staan in een kader in een schreefloze letter. Er zijn drie appendices, waarin een genezingsproces, de vaak gestelde vragen en het levensverhaal van de auteur (arts en chiropractor) aan bod komen. Tevens is een verklarende woordenlijst aanwezig.

Specificaties

Nederlands | 9789088400681

Titel Quantum healing in het dagelijks leven : de praktische toepassingen van de Quantum Entrainment-methode
Auteur Frank Kinslow
Secundaire auteur Dick de Ruiter
Type materiaal Boek
Uitgave Katwijk : Panta Rhei, cop. 2012
Overige gegevens 263 p - ill - 20 cm
Annotatie Vert. van: The secret of quantum living. - Hay House, cop. 2011
ISBN 9789088400681
PPN 338935630
Rubriekscode 611.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spirituele geneeswijze
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Spirituele geneeswijze