Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Noorwegen, Zweden, Denemarken
Boek

Noorwegen, Zweden, Denemarken (cop. 2012)/ [campingteksten en foto's: Hans Dekker ... et al., cartogr.: Armand Haye ; tekstred.: Mark Boode ... et al ; eindred.: Dick van Ouwerkerk]

Kampeerterreinen in drie Scandivanische landen, die worden gekenmerkt door een bijzondere ligging, uitstraling, gastvrijheid en een omvang van tussen de 30 en 200 staanplaatsen.

Recensie

Een presentatie van honderd 'charme' campings in Denemarken, Noorwegen en Zweden. Deze campings onderscheiden zich door de idyllische ligging, de natuurlijke uitstraling en de gastvrijheid, waarbij rust, ruimte en natuur troef zijn. Het aantal standplaatsen en faciliteiten is er beperkt. De campings zijn geordend per regio, en worden getypeerd door een beschrijving en een kader, waarin adresgegevens, prijs, faciliteiten (toegang, ligging, terrein, standplaats, eten en drinken) en sport- en recreatiemogelijkheden met symbolen zijn aangegeven. De symbolen worden verklaard in de inleiding. Kaartjes van elke regio geven globaal de locatie van de camping aan. De levendige beschrijvingen en de vele kleurrijke campingfoto's ademen de sfeer en de charme van de campings, en faciliteren zo de campingkeuze. Deze gids richt zich daarbij op avontuurlijke gezinnen met een voorliefde voor een vakantie in Scandinavië. Met plaatsnamen- en campingregister.

Specificaties

Nederlands | 9789018034566

Titel Noorwegen, Zweden, Denemarken
Secundaire auteur Hans Dekker ; Mark Boode
Type materiaal Boek
Uitgave Den Haag : ANWB, cop. 2012
Overige gegevens 130 p - ill - 22 cm
Annotatie Met reg
ISBN 9789018034566
PPN 338308776
Rubriekscode Europa 993
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Campings; Denemarken; Adresboeken
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Europa, Campings

Relaties/Serie

Charme campings
Boek

Charme campings (2009-...)

vol. Noorwegen, Zweden, Denemarken
Uitgeleend