Stille Nacht
Boek

Stille Nacht (cop. 2008)/ [von Theo Scherling und Elke Burger, Ill.: Johann Büsen ; Red.: Sabine Wenkums ; Fotos: Johann Büsen ... et al.]

Het is bijna Kerstmis. Als het aan Leo ligt, zal Kerst dit jaar heel anders verlopen dan anders. Met kleurenillustraties, oefeningen en een cd.Het is bijna Kerstmis. Als het aan Leo ligt, zal Kerst dit jaar heel anders verlopen dan anders. Met kleurenillustraties, oefeningen en een cd. Vanaf ca. 14 jaar.

Recensie

In de serie 'Leo & Co.'*, waarvan de delen oplopen in moeilijkheidsgraad, worden de belevenissen van de verschillende stamgasten van Leo's eetcafé in een grote Duitse stad gevolgd. Het is bijna Kerstmis. Als het aan Leo ligt, zal Kerst dit jaar heel anders verlopen dan anders. Het boekje is voorzien van veel gestileerde kleurenillustraties van met de computer bewerkte foto's. Achterin staan informatie over Kerstmis in Duitsland en de nodige inhoudelijke oefeningen. Daar zitten luister- en schrijfoefeningen bij en een aantal tekstgerichte oefeningen. In de tekst is duidelijk aangegeven wanneer een oefening gemaakt moet worden. Verder is er een audio-cd toegevoegd waarop de tekst wordt voorgelezen, onderbroken door de luisteroefeningen. Na ca. twee jaar Duitse les. Niveau: A2-B1. Vanaf ca. 14 jaar.

Specificaties

Duits | 9783468497544

Titel Stille Nacht
Auteur Theo Scherling ; Elke Burger
Secundaire auteur Johann Büsen ; Sabine Wenkums
Type materiaal Boek
Uitgave Berlin [etc.] : Langenscheidt, cop. 2008
Overige gegevens 64 p - ill - 22 cm - audio-cd
ISBN 9783468497544
PPN 321586174
Genre kerstverhaal
Thematrefwoord Kerstmis
Taal Duits

Relaties/Serie

Leo & Co.
Boek

Leo & Co. (2008-...)

vol.
Uitgeleend
Theo Scherling