Lucas sur la route [Boek + CD]
Boek

Lucas sur la route [Boek + CD] (2009)/ Léo Lamarche, [ill.: Matthieu Forichon ; réd. des activités et secrétariat d'édition: Cécile Schwartz]

Lucas weet niet goed wat hij verder in zijn leven moet. Als zijn vrienden plotseling hun vakantie naar de Alpen afzeggen, besluit Lucas alleen te gaan. Met cd en opdrachten. Vanaf ca. 15 jaar.

Recensie

Lucas weet niet goed wat hij verder in zijn leven moet. Als zijn vrienden plotseling hun vakantie naar de Alpen afzeggen, besluit Lucas alleen te gaan. Tijdens zijn tocht door de bergen probeert hij zijn leven weer op het spoor te krijgen. Boekje uit de reeks 'Lire en Français Facile'*. Het verhaal wordt afgewisseld met dagboekfragmenten van Lucas. Moeilijke woorden worden onderaan de pagina's uitgelegd. Met eenvoudige kleurenillustraties. Achter in het boek staan voor elk hoofdstuk opdrachten: open vragen, invuloefeningen, puzzels of opdrachten bij luisteroefeningen. De antwoorden daarvan staan op de allerlaatste bladzijde. De luister-cd (ca. 25 min.) bevat de complete tekst van het verhaal, zeer kalm voorgelezen. Een educatief boekje dat zich richt op scholieren die Frans als vreemde taal op school leren. Tekst en oefenstof zijn geschikt voor vergevorderde scholieren. Niveau: B1. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Frans | 9782011556752

Titel Lucas sur la route [Boek + CD]
Auteur Léo Lamarche
Secundaire auteur Matthieu Forichon ; Cécile Schwartz
Type materiaal Boek
Editie 1e éd;
Uitgave Paris : Hachette, 2009
Overige gegevens 47 p - ill - 20 cm - cd
ISBN 9782011556752
PPN 333697065
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Vakanties ; Alpen ; Identiteit
Taal Frans

Relaties/Serie

Lire en français facile
Boek

Lire en français facile (2008-...)

vol. Niveau B 1. Fiction
Uitgeleend