Engels bij kleuters
Boek

Engels bij kleuters good morning, boys and girls! (cop. 2012)/ tekst: Celeste Snoek, tek.: Hilde Vervloet ; [foto's Daniëlle van Drongelen ; red. Marita Nijenhuis]

Op school komt eens per week een nieuwe meester die alleen maar Engels spreekt! Hoe moet dat nu als ze hem niet kunnen verstaan? Kijk-, lees- en vertelboek over Engels leren aan kleuters, met kleurenillustraties, vragen en gebruikershandleiding. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Juf heeft een verrassing voor haar klas: meester Giles zal er wekelijks op bezoek komen. Hij spreekt alleen maar Engels. Is Engels dan niet moeilijk? Zullen ze hem wel kunnen verstaan? Als ze er wat moeite voor doen, blijkt dat erg mee te vallen. Op iedere linkerpagina van het boek staat een korte verhalende tekst met daaronder een drietal vragen als suggesties voor een kringgesprek. Ook zijn er enkele tips voor boeken rond het thema opgenomen. De omkaderde, helder gekleurde illustraties in een gemengde techniek op de rechterbladzijde tonen ons, samen met enkele zwart-witfoto's, de hoofdrolspelers. Dit is deel 53 van de steeds verder uitdijende serie 'Kijk en beleef'*, kijk-, lees- en vertelboeken over sociaal-emotionele thema's. Het sluit aan op actuele experimenten met het onderwijs in het Engels in groep één tot vier van de basisschool. De ervaring leert dat jonge kinderen een tweede taal, net als hun moedertaal, op heel natuurlijke wijze en vrij snel onder de knie kunnen krijgen. Natuurlijk is het boek desgewenst ook prima thuis te gebruiken. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789057883552

Titel Engels bij kleuters : good morning, boys and girls!
Auteur Celeste Snoek
Secundaire auteur Hilde Vervloet ; Daniëlle van Drongelen ; Marita Nijenhuis
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Amersfoort : Kwintessens Uitgevers, cop. 2012
Overige gegevens 23 p - ill - 25 cm
Annotatie Met lit. opg
ISBN 9789057883552
PPN 340479205
Rubriekscode Engels 837.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Engelse taal
PIM Rubriek Communicatie
PIM Trefwoord Engelse taal

Relaties/Serie

Kijk en beleef
Boek

Kijk en beleef (1999-...)

vol. 53
Uitgeleend