Lichtjes in de nacht
DVD

Lichtjes in de nacht (cop. 2012)/ animatie regie: Patrick Raats ... [et al.], Nederlands ingesproken: Xavier Werner ... [et al.]

De hondjes Woezel en Pip beleven spannende avonturen in de tovertuin samen met Tante Perenboom, de Wijze Varen, Buurpoes en vele anderen.

Recensie

Animatieserie gebaseerd op de boeken van Guusje Nederhorst. De twee hondjes Woezel en Pip zijn dikke vrienden. In de fantasiewereld van de Tovertuin beleven zij kleine avonturen, waarbij Woezel heel stoer doet, maar de grote durfal uiteindelijk Pip is. Vaste vrienden zijn: Tante Perenboom, de Zingende Tulpjes, de Wijze varen, het Zonnetje, Buurpoes en Molletje. Deze dvd bevat zes afzonderlijk te bekijken afleveringen van elk circa vijf minuten over verschillende onderwerpen zoals sterren kijken, verstoppertje spelen en liegen. De animaties zijn vrolijk gekleurd. De Nederlandse stemmen zijn van o.a. Babette van Veen (vertelster), Willeke Alberti en Edwin Rutten. Een vrolijke, veilige uitgave voor peuters en kleuters. Eerder uitgezonden op televisie in KRO Kindertijd. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands

Titel Lichtjes in de nacht
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Patrick Raats ; Xavier Werner ; Guusje Nederhorst
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Just Bridge Entertainment, cop. 2012
Overige gegevens 1 dvd-video (30 min.) - kleur, geluid - 1 poster - Onbekend - Onbekend
Annotatie Nederlands en Vlaams gesproken. - Gebaseerd op de boeken van Guusje Nederhorst - Videoversie van het televisieprogramma voor KRO Kindertijd en VTM Kzoom: Nederland : Dromenjager, 2012 - Bevat o.a.: Sterrenkijken ; Verstoppertje ; Lekker niet bang!
PPN 341099961
Taal Nederlands