Ponygek omnibus. 2, "Een pony als geheim" & "Vampier op de manege"
Boek

Ponygek omnibus. 2, "Een pony als geheim" & "Vampier op de manege" (2012)/ Stasia Cramer

Twee verhalen die zich op maneges afspelen. Mees wil lid worden van de ponyclub, maar wie zal dat betalen? Als Jeroen een vampiervleermuis in de manege ziet, denkt hij dat die wel eens de schuld zou kunnen zijn van al de vreemde dingen die er gebeuren. Vanaf ca. 10 jaar.

Recensie

Eenvoudig uitgegeven bundeling van twee op zichzelf staande, wensvervullende pony-avonturen, die eerder los verschenen zijn. 'Een pony als geheim' (1998) is een pakkend verhaal over Mees, die mag rijden op de pony van een verongelukt meisje. Ze wint prijzen, raakt bevriend met de moeder van het meisje, maar heeft gelogen over het entreegeld van de ponyclub. Moet ze nu alles opgeven? Oorspronkelijk in de reeks 'Zoeklicht' verschenen. Ruime bladspiegel en korte, overzichtelijke hoofdstukken. In 'Vampier op de manege' (1997) gebeuren er vreemde dingen op de manege. Na de dood van enkele paarden en vreemd gedrag van Jeroen blijkt wel degelijk dat echte vampiers daarmee te maken hebben. Verhaal in eenvoudige taal, geschreven in de ik-vorm, met korte hoofdstukjes en makkelijk te begrijpen door de doelgroep. Tegelijk verschenen nog vier bundelingen met elk twee ponyverhalen onder de noemer 'Ponygek'*. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789074430166

Titel Ponygek omnibus. 2, "Een pony als geheim" & "Vampier op de manege"
Uniforme titel Vampier op de manege "Een pony als geheim" en "Vampier op de manege"
Auteur Stasia Cramer
Type materiaal Boek
Editie 1e ed;
Uitgave [Elim] : Tadidom, 2012
Overige gegevens 100 p - portr - 21 cm
Annotatie Bevat: Een pony als geheim / tek. van Wim Euverman. - Oorspr. uitg.: Tilburg : Zwijsen, cop. 1998. - (Zoeklicht. Sport) ; Vampier op de manege. - Oorspr. uitg.: Tilburg : Zwijsen, cop. 1997. - (Wachtwoord. Dieren)
ISBN 9789074430166
PPN 341148393
Genre paarden/pony's
Thematrefwoord Vampiers ; pony's
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Ponygek omnibus
Boek

Ponygek omnibus (2012-...)

vol. 2
Uitgeleend
Stasia Cramer