Ode aan de aarde ode aan jou
Boek

Ode aan de aarde ode aan jou boodschappen van de aarde over thuiskomen in je eigen natuur (2012)/ Pamela Kribbe, ill. Anna de Leeuw

De spiritueel therapeut channelt boodschappen over hoe we ons met de natuur kunnen verbinden en de aarde kunnen leren zien als een bezield wezen.

Aanwezigheid

Recensie

De auteur, spiritueel therapeut, leert ons de aarde te zien als een bezield wezen, net als de mensen, de dieren en planten om ons heen. Ze maken deel uit van een geheel. De tekst van dit boek heeft ze door channeling ontvangen. Hierbij ontvangt ze boodschappen en geeft aan hoe we ons met de natuur kunnen verbinden. In de afzonderlijke hoofdstukken worden de vele facetten beschreven die een weg kunnen wijzen naar het maken van contact met andere mensen, je lichaam en je eigen natuur. Ze gaat uit van de reïncarnatiegedachte, waarbij we in elk leven een opdracht krijgen. De schrijfster geeft lezingen en workshops over spirituele groei in binnen- en buitenland. Het boek zal mensen aanspreken die op zoek zijn naar een opdracht en doel in het leven. Naast de tekst zijn mooie foto's opgenomen die de sfeer van de tekst ondersteunen. Tot slot heel kort informatie over de auteur en haar andere boeken.

Specificaties

Nederlands | 9789077478400

Titel Ode aan de aarde ode aan jou : boodschappen van de aarde over thuiskomen in je eigen natuur
Uniforme titel Ode aan de aarde
Auteur Pamela Kribbe
Secundaire auteur Anna de Leeuw
Type materiaal Boek
Uitgave Houten : Zwerk, 2012
Overige gegevens 149 p - ill - 24 cm
Annotatie Rugtitel: Ode aan de aarde
ISBN 9789077478400
PPN 339184922
Rubriekscode 230.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spiritisme
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Spiritisme