Drukte op de bouwplaats!
Boek

Drukte op de bouwplaats! een leuk kijkboek met flapjes (cop. 2012)/ [geschreven door Mandy Archer, ill. van Ian Cunliffe ; vert. uit het Engels]

Koen begint al vroeg met werken op de bouwplaats, want er is heel veel te doen. Weet jij wat voor gebouw daar wordt gemaakt? Vierkant hardkartonnen aanwijsprentenboek met vrolijk gekleurde illustraties en flapjes. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

Met deze stevig uitgevoerde, hardkartonnen uitgave met twee afgeronde hoeken kunnen peuters en kleuters hun woordenschat uitbreiden, aan de hand van plaatjes uit de bouw. Personen en hun kleding, machines, onderdelen van gebouwen, gereedschap: alles, wat te maken heeft met het bouwen (in dit geval van een school) wordt benoemd. De gekozen woorden zijn soms wat moeilijk voor de beoogde doelgroep. De vrolijke, digitaal gemaakte illustraties zijn paginavullend over dubbele bladzijden gedrukt en worden extra aantrekkelijk gemaakt door diverse grote en kleine flapjes. Achter de flapjes staan weetjes of worden zoekopdrachten beantwoord. In dezelfde uitvoering verscheen tegelijkertijd 'Drukte op de boerderij'*. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044733532

Titel Drukte op de bouwplaats! : een leuk kijkboek met flapjes
Auteur Mandy Archer
Secundaire auteur Ian Cunliffe
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, cop. 2012
Overige gegevens [12] p - ill - 22×22 cm
Annotatie Met flapjes - Vert. van: Busy building site. - London : Ladybird Books, cop. 2011
ISBN 9789044733532
PPN 341544574
Thematrefwoord Vervoermiddelen ; Aanwijsboeken ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands