Mijn eerste Duitse woordjes
Boek

Mijn eerste Duitse woordjes eenvoudig tweetalig beeldwoordenboek (cop. 2012)/ Katy R. Kudela, [vert. uit het Engels en fonetische bew.: Wouter Jooren]

Leer eenvoudige Duitse woordjes rond veertien thema's als familie, keuken en kleuren. Met aandacht voor de uitspraak. Beeldwoordenboek met paginagrote kleurenfoto's. Met hulp vanaf ca. 7 t/m 10 jaar.

Recensie

Als je voor het eerst Duits gaat leren, is dit beeldwoordenboek een geweldige aanwinst. Veelgebruikte woorden staan in het Duits en Nederlands vermeld onder duidelijke foto's. De uitspraak staat eronder. Onderwerpen als: familie, school, het lichaam, de boerderij zijn allemaal te vinden. Jammer dat vervoermiddelen als trein, bus, fiets en vliegtuig er niet in staan. Dat is toch wel handig in het dagelijks leven. Achterin staan de getallen van een tot en met tien en vinden we woordjes als tot ziens, goedemorgen en welterusten. Ook wordt er verwezen naar een aantal handige boeken en een prima internetsite, waarop je ook de uitspraak van woorden kunt beluisteren. Helaas zijn de woorden uit dit boek niet in een index opgenomen, maar de inhoudsopgave is gelukkig erg duidelijk. Kortom, een heel aantrekkelijk boek, vol alledaagse woorden en met duidelijke foto's, dat kinderen beslist zal aanspreken. En eindelijk eens aandacht voor Duits! Maakt deel uit van de uit het Engels vertaalde serie 'Mijn eerste...'*. Aanbevolen vanaf ca. 7 t/m 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789055666348

Titel Mijn eerste Duitse woordjes : eenvoudig tweetalig beeldwoordenboek
Auteur Katy R. Kudela
Secundaire auteur Wouter Jooren
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Ars Scribendi, cop. 2012
Overige gegevens 32 p - ill - 27 cm
Annotatie Met lit. opg - Vert. van: My first book of German words. - Minneapolis : Capstone Press, cop. 2010
ISBN 9789055666348
PPN 341556424
Rubriekscode Duits 831
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Duitse taal; Woordenboeken
PIM Rubriek Communicatie
PIM Trefwoord Duitse taal

Relaties/Serie

Mijn eerste ...
Boek

Mijn eerste ... (2012-...)

vol.
Uitgeleend
Katy R. Kudela