Vera Vries
DVD

Vera Vries (cop. 2012)/ [cast] Free Souffriau ... [et al.], prod.: Studio 100

Vier avonturen van de verlegen politieagente Mieke, die als de nood aan de man komt verandert in de superheldin Mega Mindy.

Recensie

Vlaamse televisieserie van Studio 100 met in de hoofdrol de verlegen politieagente Mieke, gespeeld door zangeres en musical-actrice Free Souffriau (bekend van onder meer Doornroosje). Mieke werkt op het politiebureau van een slaperig stadje en is stiekem verliefd op haar collega Toby. Haar chef, commissaris Migrain, is een bullebak met veel eigendunk. Dankzij de uitvindingen van haar opa verandert Mieke zo nu en dan, maar wel voor korte tijd, in 'Mega Mindy', een superheldin met masker en cape. Zo lost ze de zaken op waar de commissaris geen raad mee weet. Het gaat om onschuldige en simpele misdaden, de sfeer is vriendelijk en doet denken aan 'Samson en Gert'. De serie is gemaakt door Studio 100 en wordt uitgezonden door Ketnet en Zappelin. Deze dvd bevat vier avonturen. In het titelverhaal 'Vera Vries' bestellen zowel opa als commissaris Migrain een diepvries bij Vera Vries. Maar dan wordt bij beiden ingebroken. Mega Mindy grijpt in. Vooral voor meisjes vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 5414233159476

Titel Vera Vries
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Free Souffriau
Type materiaal DVD
Uitgave [Schelle] : Studio 100, cop. 2012
Overige gegevens 1 dvd-video (ca. 100 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Nederlands en Frans gesproken - Videoversie van de film: België : Studio 100 - Bevat: Vera Vries ; Zwart goud ; Piratenschat ; Marie Mariage
ISBN 5414233159476
PPN 343304058
Genre detectiveroman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Mega Mindy
DVD

Mega Mindy (2007-...)

vol.
Uitgeleend