Vrolijke feestjes voor kids
Boek

Vrolijke feestjes voor kids 10 kinderfeestjes voor jongens en meisjes van 2-10 jaar (cop. 2012)/ [fotogr.: John Paul Urizar, recepten: Jacqui Storum ; redactionele coördinatie: Kylie Boyd ; vert. uit het Engels: Ingrid Buthod ; red. Nederlandstalige uitg.: Vitataal tekst & redactie]

Ideeën voor het organiseren van thematische kinderfeestjes en het maken van bijpassende traktaties zoals een feesttaart.Hoe organiseer je verjaardagsfeestjes rond thema's als spoken en griezels en filmsterren? Met recepten van traktaties, kleurenfoto's en sjablonen. Voor opvoeders van kinderen van ca. 2 t/m 10 jaar.

Recensie

Dit stevige boek maakt van een gewoon kinderfeestje in een handomdraai een knalfuif! Suikerzoet, kleine koks, spoken en griezels, glitter en glamour, feeën, heksen en tovenaars, ritme van de jungle, filmsterrenfeest, aan zee en disco zijn de thema's waarvoor dit boek talloze feestideeën aandraagt. Elk thema begint met een idee voor de uitnodiging, waarna suggesties voor de tafelversiering en passende verkleedkleding volgen. Vervolgens worden ideeën aangedragen voor activiteiten op het feest en worden er recepten voor de feesttaart en -hapjes getoond. Achter in het boek staan nog een flink aantal extra feestrecepten. Vrijwel alle suggesties worden tekstueel stap voor stap uitgewerkt en sjablonen zijn op ware grootte over te nemen van het los meegeleverde sjablonenvel*. Het boek bevat veel grote kleurenfoto's waarvan de hobbyisten onder ons waarschijnlijk meteen enthousiast worden. Een prachtige en bruikbare uitgave die met het nodige voorbereidings- en knutselwerk elk verjaardagsfeestje tot een succes kan maken. Handig voor ouders, maar ook voor scholen of jeugdverenigingen een schat aan ideeën voor feestjes met kinderen van ca. 2 t/m 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789054269960

Titel Vrolijke feestjes voor kids : 10 kinderfeestjes voor jongens en meisjes van 2-10 jaar
Auteur Jacqui Storum
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur John Paul Urizar ; Kylie Boyd ; Ingrid Buthod-Girard
Type materiaal Boek
Uitgave Soest : De Lantaarn, cop. 2012
Overige gegevens 183 p - ill - 29 cm - sjablonenvel
Annotatie Met reg - Vert van: Kid's perfect partybook. - ACP Publishing, 2007
ISBN 9789054269960
PPN 338792465
Rubriekscode 622.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Feestgerechten
PIM Rubriek Feesten
PIM Trefwoord Kinderfeesten