Little Grandmother
Boek

Little Grandmother (2012)/ Kiesha Crowther, Jennifer Ferraro (red.) ; [vert. uit het Engels door: Anneke Panella-Drijver]

Leven en werk van de Amerikaanse sjamane die de mensheid wil inspireren om weer vanuit het hart en met respect voor de natuur te gaan leven.

Aanwezigheid

Recensie

De auteur, bekend als 'Little Grandmother', is een sjamane die in 2009 een belangrijke ceremonie leidde waarbij sjamanen en spiritueel leiders van over de hele wereld aanwezig waren. Nu reist ze de wereld rond om mensen te inspireren om weer vanuit het hart en met respect voor de natuur te gaan leven. Interviews en lezingen worden op YouTube door miljoenen mensen bekeken. Ze is opgegroeid in een mormoonse gemeenschap in Colorado en vertelt hoe ze zich van jongs af aan heeft ontwikkeld. Vroege ervaringen in de natuur en lessen die ze via telepatische weg van haar voorouders ontving, gaven haar informatie over het universum en de wetten van het leven. Op jonge leeftijd kon ze al met dieren communiceren, energieën zien en ermee werken. Wetenschappelijk is aangetoond dat door grote energieuitbarstingen van de zon het energieveld van de aarde, en dus ook dat van de mens, sneller vibreert dan ooit tevoren. Dit uit zich o.a. in het feit dat steeds meer mensen bezig zijn met bewustwording; de lessen van Crowther vinden nu dan ook grote weerklank. Interessant en toegankelijk geschreven, voor het grote publiek. Kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789000304745

Titel Little Grandmother
Auteur Kiesha Crowther
Secundaire auteur Jennifer Ferraro ; Anneke Panella-Drijver
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Houten : Mana, 2012
Overige gegevens 270 p - 20 cm
Annotatie Vert. van: Message for the tribe of many colours. - Earth Mother Publishing, cop. 2012
ISBN 9789000304745
PPN 339774479
Rubriekscode 211
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Sjamanisme
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Sjamanisme