Disney princess
Game (Wii)

Disney princess my fairytale adventure ([2012])/ developed by High Impact Games

Zweef als fee langs de werelden van Assepoester, Ariël, de kleine zeemeermin en Belle en het Beest om de verkeerde toverspreuken ongedaan te maken. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Welk meisje droomt er nou niet van? In een prinsessenjurk en toverstaf zich in de wonderschone wereld begeven van Assepoester, Ariël, de kleine zeemeermin of Belle en het Beest. In 'Mijn magisch koninkrijk' neemt de kleine speler de rol op als opvolger van de Fairy Godmother. Door een klein ongelukje zijn de goeden omgetoverd in slechteriken. Een leuk klusje voor de aanstaande fee om de toverspreuken ongedaan te maken. Door verschillende mini-games en puzzels op te lossen, en uiteraard door het zwaaien van de Wii-controller als een toverstaf, wordt het magische koninkrijk weer snel de oude. Onderweg kunnen de mooiste prinsessenjurken en accessoires gekocht worden. Het spel is Nederlandstalig. Natuurlijk erg herkenbaar zijn de werelden van Assepoester, Ariël, Belle en Tiana. Een zeer aantrekkelijk spel voor meisjes, vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Meerdere talen | 8717418370350

Titel Disney princess : my fairytale adventure
Uniforme titel Mijn Magisch Koninkrijk Mon Royaume Enchanté Disney princess: my fairytale adventure
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Instelling High Impact Games, Los Angeles, CA
Type materiaal Game (Wii)
Uitgave London : Disney Interactive Studios, [2012]
Overige gegevens 1 Wii schijf - kleur, geluid - 12 cm - 1 tekst (23 pagina's)
Annotatie Labeltitel. - Spel in zes talen waaronder Nederlands, handleiding in het Nederlands en Frans. - Titels op rug van omslag: Mijn Magisch Koninkrijk, Mon Royaume Enchanté - Systeemeisen: 2 spelers; standaardcontroller; nunchuk; compatibel met 50Hz/60Hz; compatibel met EDTV/HDTV
ISBN 8717418370350
PPN 344108481
Thematrefwoord Simulatiespelen
Taal Meerdere talen