Kijk en zoek met Dora
Boek

Kijk en zoek met Dora (cop. 2012)/ geïll. door Luc Doligez, [vert. uit het Engels: Renate Poper]

Zoek samen met Dora naar allerlei voorwerpen op straat, op school en in het bos. Zoekplatenboek met clichématige illustraties in kleur. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Kijk- en zoekboek* op A4-formaat over Dora the Explorer, bekend van de gelijknamige animatieserie van Nickelodeon en de uitgebreide merchandising. Elke spread bevat een grote illustratie en een zoekopdracht in een kader. Zoek bijvoorbeeld de acht vormen in het Vormenbos of de letters van het alfabet, in de juiste volgorde. Alle voorwerpen die gezocht moeten worden zijn zowel van een Nederlandse als een Engelse benaming voorzien. De illustraties zijn vrolijk en kleurrijk, maar ook zeer clichématig. Ze lijken op tekeningen uit goedkope kleurboeken. In de tekst wordt de lezer door Dora steeds direct aangesproken en uitgenodigd om allerlei voorwerpen te gaan zoeken. Goedkoop geproduceerde uitgave voor kinderen die Dora herkennen van de televisie. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789089417831

Titel Kijk en zoek met Dora
Secundaire auteur Eric Weiner ; Luc Doligez ; Renate Poper
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Memphis Belle, cop. 2012
Overige gegevens [22] p - ill - 27 cm
Annotatie Uitg. naar het televisiescript van Eric Weiner. - Gebaseerd op de tv-serie Dora - Vert. van: Look and find with Dora. - Editions Albin Michel, SA, cop. 2009
ISBN 9789089417831
PPN 343642255
Thematrefwoord Zoekplatenboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Dora
Boek

Dora (2004-...)

vol.
Uitgeleend