Ontdek het met Dora
Boek

Ontdek het met Dora (cop. 2012)/ geïll. door Luc Doligez, [vert. uit het Frans: Renate Poper]

Zoek samen met Dora naar wel tachtig verborgen schatten. Zoekplatenboek met clichématige illustraties in kleur. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Kijk- en zoekboek* op A4-formaat over Dora the Explorer, bekend van de gelijknamige animatieserie van Nickelodeon en de uitgebreide merchandising. Elke spread bevat een grote illustratie en een zoekopdracht. Zoek bijvoorbeeld de acht sterrenfiguren (geen officiële sterrenbeelden) in de lucht of de kleine beestjes in het bos. Alle voorwerpen en dieren die gezocht moeten worden zijn zowel van een Nederlandse als een Engelse benaming voorzien. De illustraties zijn vrolijk en kleurrijk, maar ook zeer clichématig. Ze lijken op tekeningen uit goedkope kleurboeken. In de tekst wordt de lezer door Dora steeds direct aangesproken en uitgenodigd om allerlei voorwerpen of dieren te gaan zoeken. Goedkoop geproduceerde uitgave voor kinderen die Dora herkennen van de televisie. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789089417848

Titel Ontdek het met Dora
Secundaire auteur Eric Weiner ; Luc Doligez ; Renate Poper
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Memphis Belle, cop. 2012
Overige gegevens [22] p - ill - 27 cm
Annotatie Uitg. naar het televisiescript van Eric Weiner. - Gebaseerd op de tv-serie Dora. - Omslag vermeldt: Vind de 80 verborgen schatten! - Vert. van: Exlore avec Dora! - Editions Albin Michel, SA, cop. 2010. - (Cherche et trouve)
ISBN 9789089417848
PPN 343642425
Thematrefwoord Zoekplatenboeken
Taal Nederlands