Eerste hulp bij ongemak
Boek

Eerste hulp bij ongemak yoga voor echte meiden : gestrest? kater? buikpijn?, voor elk ongemak een yogaoefening! (2012)/ Amy Luwis, [vert. uit het Engels: Léonne Neven]

Yogaoefeningen om stress te verminderen, spieren te versterken of je zelfvertrouwen te vergroten. Stapsgewijze uitleg met grappige kleurentekeningen. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

  • Uitgeleend
    8-14 jaar - 2e verd. - Liefde en Leven - Geestelijk leven GEESTELIJK LEVEN ; YOGAOEFENINGEN

Recensie

Vlot geschreven boekje met beknopte beschrijvingen van 48 klassieke yogahoudingen onderverdeeld in de hoofdstukken Sexy (fitheid & zelfvertrouwen), Kalmte (stressverlichting), Energie (opkrikken & versterken), Herstel (voel je weer jong), Zuivering (ontgiften & zuiveren), Verstand (stemming en balans) en Comfort (PMS & verlichting van menstruatiepijn). Elk thema bevat een aantal van die 48 yogahoudingen (met de namen ervan vermeld in het Nederlands en in het Sanskriet) die je helpen het in dat hoofdstuk beoogde resultaat te bereiken. De 'Mega voordeel reeksen' aan het begin van ieder hoofdstuk bevatten reeksen nummers van yogahoudingen die, als ze achter elkaar gedaan worden, een nog beter effect hebben. Met een kort overzicht van de benodigde accessoires, een gebruiksaanwijzing, wat algemene aanwijzingen, een 'EHBO Snelgids' met een overzicht van de hierboven genoemde thema's plus de nummers van de daarbij behorende yogahoudingen, een overzicht van alle 48 houdingen op één bladzijde en een index. Geïllustreerd met grappige, verduidelijkende tekeningetjes. Een handig, klein gidsje voor iedereen die wat yogahoudingen wil doen zonder zich verder in hatha yoga te verdiepen. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789045313283

Titel Eerste hulp bij ongemak : yoga voor echte meiden : gestrest? kater? buikpijn?, voor elk ongemak een yogaoefening!
Auteur Amy Luwis
Secundaire auteur Léonne Neven
Type materiaal Boek
Uitgave Amersfoort : BBNC Uitgevers, 2012
Overige gegevens 124 p - ill - 18 cm
Annotatie Met index - Vert. van: Yoga to the rescue : remedies for real girls. - New York : Sterling, cop. 2008
ISBN 9789045313283
PPN 338925562
Rubriekscode 158.27
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Yogaoefeningen
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Yogaoefeningen