Archie heeft een losse tand
Boek

Archie heeft een losse tand (cop. 2012)/ tekst: Henrietta Stickland, [ill. uit de gelijknamige serie ; vert. uit het Engels]

Krokodil Archie denkt dat zijn kop wiebelt, maar het blijkt om een loszittende melktand te gaan. Archie maakt zich grote zorgen. Prentenboek met helder gekleurde kleianimaties uit de gelijknamige animatieserie. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Deel uit de vierdelige serie 'Koala Broertjes'* met krokodil Archie in de hoofdrol. Hij denkt dat zijn kop wiebelt, maar het blijkt om een loszittende melktand te gaan. Archie maakt zich grote zorgen, maar alles komt vanzelf goed als hij zijn favoriete spelletje, appelhappen, doet. De figuren en afbeeldingen zijn gebaseerd op de gelijknamige animatieserie die op Telekids te zien is. Full colour prentenboek met kleiachtige, knus aangeklede dierenpoppetjes, die in een omgeving zijn geplaatst. Er zijn meer afbeeldingen per pagina, van verschillende formaten en uitsnedes. De tekst om voor te lezen benadrukt de emotie. Belangrijke zinsneden, met name het woord 'wiebel', zijn in vette, grote letters afgedrukt. Vierkant formaat met op het omslag Archie met een hand aan zijn bek. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789054619710

Titel Archie heeft een losse tand
Auteur Henrietta Stickland
Secundaire auteur Dave Ingham
Type materiaal Boek
Uitgave Mechelen : Dolfijn, cop. 2012
Overige gegevens [32] p - ill - 24 cm
Annotatie Gebaseerd op de gelijknamige animatieserie van Dave Ingham. - Omslag vermeldt: RTL Telekids en VTM Kzoom - Vert. van: Archie's loose tooth. - Sherborne, UK : Ragged Bears, 2007. - (The Koala Brothers)
ISBN 9789054619710
PPN 344126021
Thematrefwoord Tanden wisselen
Taal Nederlands