Samen bouwen
Boek

Samen bouwen (cop. 2012)/ [vert. uit het Engels]

Vandaag gaan de winkels in de nieuwe stad in de Zonnebloemvallei open. Maar eerst moet er nog hard gewerkt worden. Vierkant hardkartonnen prentenboek met illustraties in kleur gebaseerd op de televisieserie. Met tabs. Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In de Zonnebloemvallei is een nieuwe stad gebouwd. Vandaag gaan de winkels open, maar er moet nog van alles gebeuren. Dit vierkante hardkartonnen prentenboekje over Bob de Bouwer en zijn vrienden, bekend van de televisieserie op Nickelodeon, bevat nauwelijks een verhaal. Het bestaat uit een zestal spreads waarop steeds een van de bouwmachines centraal staat. Iedere pagina heeft een halfronde tab aan de zijkant waarop de machine is afgebeeld. De paginagrote clichématige illustraties zijn duidelijk en bevatten weinig details. Het zijn computeranimaties gebaseerd op de televisieserie. De korte tekst is steeds in een gekleurd kader in de illustratie geplaatst. Op elke plaat staat een houten paal met uithangbord waarop een zoekvraag staat over de afbeelding. De machines hebben een gezicht en menselijke eigenschappen. Er zijn daarnaast poppen en 'fantasiefiguren', ook met menselijke eigenschappen. Voor fans van Bob de Bouwer vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789089418630

Titel Samen bouwen
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Memphis Belle, cop. 2012 - Antwerpen : WPG Uitgevers
Overige gegevens [14] p - ill - 20×20 cm
Annotatie Gebaseerd op de tv-serie Bob the Builder - Oorspr. Nederlandstalige uitg.: 2011 - Vert. van: Let's build! - London : Egmont, 2011
ISBN 9789089418630
PPN 344096424
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Bob de Bouwer
Boek

Bob de Bouwer (2001-...)

vol.
Uitgeleend