Overgave
Grote Letter Boek

Overgave (cop. 2012)/ Denise Hunter, [vert. uit het Engels: Joanne Goosen]

Als een alleenstaande moeder het huis van haar overleden stiefvader erft, keert ze met haar dochter terug naar de plek waar ze is opgegroeid.

Recensie

Sam ontvangt onverwacht een brief met daarin de mededeling dat ze het huis van haar pas overleden stiefvader heeft geërfd. Omdat ze weet dat het huis veel geld waard is, besluit ze het op te knappen en te verkopen. Samen met haar dochtertje Caden reist ze af naar het eiland Nantucket, waar het huisje zich bevindt. Daar ontmoet ze haar jeugdvriend Landon, die ze al jaren niet meer heeft gezien. Door hun hereniging en alle herinneringen die worden opgerakeld, wordt langzaam duidelijk waarom Sam het eiland ooit heeft verlaten. Mooie roman met interessante personages, die goed worden uitgediept. Het verhaal wordt afgewisseld met enkele flashbacks, waarin de jeugdjaren van Sam en Landon worden beschreven. Eerste deel in de reeks 'Nantucket love story series'. Geschikt voor een breed, vrouwelijk lezerspubliek.

Specificaties

Nederlands | 9789089621726

Titel Overgave
Auteur Denise Hunter
Secundaire auteur Joanne Goosen
Type materiaal Grote Letter Boek
Uitgave Berghem : Iris Berghem, cop. 2012
Overige gegevens 470 p - 23 cm
Annotatie Oorspr. Nederlandse uitg.: Kampen : Kok Omniboek, cop. 2010. - (Redrose roman) - Met grote letter gedrukt - Vert. van: Surrender Bay. - Nelson, cop. 2007
ISBN 9789089621726
PPN 345684745
Genre familieroman - protestants milieu
Taal Nederlands