Liebe im Mai
Boek

Liebe im Mai (cop. 2010)/ [von Theo Scherling und Elke Burger, Ill.: Johann Büsen ; Red.: Sabine Wenkums ; Fotos: Annalisa Scarpa ... et al.]

De liefde bloeit in huize Meier, zowel voor vader, dochter als het kleindochtertje. Met kleurenillustraties, oefeningen en een cd.De liefde bloeit in huize Meier, zowel voor vader Klaus, dochter Veronika als kleindochtertje Iris. Met kleurenillustraties, oefeningen en een cd. Vanaf ca. 14 jaar.

Recensie

In de serie 'Leo & Co.'*, waarvan de delen oplopen in moeilijkheidsgraad, worden de belevenissen van de verschillende stamgasten van Leo's eetcafé in een grote Duitse stad gevolgd. De liefde bloeit in huize Meier. Bij Iris zit een nieuw jongetje in de kleuterklas. Daar hoort een nieuwe vader bij, die al gauw een oogje op de moeder van Iris heeft. Het boekje is voorzien van veel gestileerde kleurenillustraties van met de computer bewerkte foto's. Achterin staat informatie over kinderopvang en alleenstaande ouders in Duitsland en staan de nodige inhoudelijke oefeningen. Daar zitten luister- en schrijfoefeningen bij en een aantal tekstgerichte oefeningen. In de tekst is duidelijk aangegeven wanneer een oefening gemaakt moet worden. Verder is er een audio-cd toegevoegd waarop de tekst wordt voorgelezen, onderbroken door de luisteroefeningen. Na ca. twee jaar Duitse les. Niveau: A2. Vanaf ca. 14 jaar.

Specificaties

Duits | 9783468465031

Titel Liebe im Mai
Auteur Theo Scherling ; Elke Burger
Secundaire auteur Johann Büsen ; Sabine Wenkums
Type materiaal Boek
Uitgave Berlin [etc.] : Langenscheidt, cop. 2010
Overige gegevens 64 p - ill - 22 cm - audio-cd
ISBN 9783468465031
PPN 332294951
Thematrefwoord Verliefdheid
Taal Duits

Relaties/Serie

Leichte Lektüren für Deutsch als Fremdsprache in drei Stufen. Stufe 2 (ab A2)

Leichte Lektüren für Deutsch als Fremdsprache in drei Stufen. Stufe 2 (ab A2) (2008-...)

vol.
Uitgeleend
Leo & Co.
Boek

Leo & Co. (2008-...)

vol.
Uitgeleend
Theo Scherling