Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Monster house
Boek

Monster house (2007)/ [adapt. by: Lynda Edwards, commissioning ed.: Helen Parker ; ed.: Diane Winkleby]

DJ ontdekt dat het huis aan de overkant voorwerpen en mensen eet. Als de politie DJ en zijn vrienden niet gelooft, zit er niets anders op dan zelf het huis in te gaan. Met foto's uit de film, opdrachten en een cd. Vanaf ca. 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Verhaal gebaseerd op de animatiefilm 'Monster House'. Het is Halloween. DJ ontdekt dat er iets vreemds aan de hand is met het huis aan de overkant van de straat. Het lijkt voorwerpen en mensen te eten. Als de politie DJ en zijn vrienden niet gelooft, moeten ze zelf het huis ingaan. Het verhaal bestaat uit zeven hoofdstukken en de 'fact files' gaan over Halloween, echte verhalen over vreemde huizen en het circus. Deel uit de serie 'Scholastic Readers', afgestemd op jongeren van elf tot achttien jaar die Engels als tweede taal leren. Het geheel bestaat uit een boek met een cd, waarbij een link wordt gelegd met de film waarop deze uitgave is gebaseerd. Het bevat veel foto's uit de film. Verder is op internet een handleiding te downloaden voor de docent. Hierin wordt duidelijk gemaakt hoe boek en de cd zijn te gebruiken. Dit boekje is geschikt voor kinderen in groep 8 die voor het tweede jaar Engels krijgen en voor de eerste klas van het voortgezet onderwijs. Niveau: A1, 600 hoofdwoorden. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Engels | 9781904720898

Titel Monster house
Auteur Lynda Edwards
Secundaire auteur Helen Parker ; Dan Harmon ; Rob Schrab
Type materiaal Boek
Uitgave London : Scholastic, 2007
Overige gegevens 40 p - ill., foto's - 20 cm - cd
Annotatie Based on the screenplay by Dan Harmon & Rob Schrab, and Pamela Pettler. - Story by Dan Harmon & Rob Schrab. - Film tie-in ed. - Uitg. in samenw. met Mary Glasgow Magazines
ISBN 9781904720898
PPN 345613864
Genre griezelverhaal
Taal Engels

Relaties/Serie

Scholastic readers. Level 1

Scholastic readers. Level 1 (2005-...)

vol.
Uitgeleend