Night at the museum
Boek

Night at the museum Battle of the Smithsonian (2009)/ [adapt. by: Lynda Edwards, ed.: Fiona Davis]

Voormalig nachtwaker Larry Daley komt te hulp wanneer zijn geliefde museumstukken zijn overgebracht naar de archieven van het Smithsonian museum en daar 's nachts in moeilijkheden komen. Met foto's uit de film, opdrachten en een cd. Vanaf ca. 13 jaar.

Recensie

Verhaal gebaseerd op de film 'Night in the Museum : Battle of the Smithsonian'. Voormalig nachtwaker Larry Daley komt te hulp wanneer zijn geliefde museumstukken zijn overgebracht naar de archieven van het Smithsonian Institution en daar 's nachts in moeilijkheden komen. Het verhaal bestaat uit zeven hoofdstukken en de 'fact files' gaan over de twee Night at the Museum-films, de Smithsonian Museum, beroemde personages uit de film. Deel uit de serie 'Scholastic Readers', afgestemd op jongeren van elf tot achttien jaar die Engels als tweede taal leren. Het geheel bestaat uit een boek met een cd, waarbij een link wordt gelegd met de film waarop deze uitgave is gebaseerd. Het bevat veel foto's uit de film. Verder is op internet een handleiding te downloaden voor de docent. Hierin wordt duidelijk gemaakt hoe boek en de cd zijn te gebruiken. Dit boekje is geschikt na ruim twee jaar Engelse les. Niveau: A2, 1000 hoofdwoorden. Vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Engels | 9781905775767

Titel Night at the museum : Battle of the Smithsonian
Uniforme titel Battle of the Smithsonian
Auteur Lynda Edwards
Secundaire auteur Fiona Davis ; Michael Anthony Steele ; Robert Ben Garant
Type materiaal Boek
Uitgave London : Scholastic, 2009
Overige gegevens 56 p - ill., foto's, portr - 20 cm - cd
Annotatie Based on the novelizaton by Michael Anthony Steele. - Based on the screen story and screenplay by Robert Ben Garant & Thomas Lennon. - Film tie-in ed. - Uitg. in samenw. met Mary Glasgow Magazines
ISBN 9781905775767
PPN 345813642
Genre sprookjes
Thematrefwoord Musea
Taal Engels

Relaties/Serie

Scholastic readers. Level 2

Scholastic readers. Level 2 (2008-...)

vol.
Uitgeleend