Nanny McPhee & the big bang
Boek

Nanny McPhee & the big bang (2011)/ Emma Thompson, ill. by Scoular Anderson ... [et al. ; adapt. by: Fiona Beddall ; ed.: Emma Grisewood]

Nanny McPhee duikt op als je haar nodig hebt. Ze gaat naar de boerderij van mevrouw Green. Daar vindt ze veel modder, vechtende kinderen en een harde knal. Met foto's uit de film, opdrachten en een cd. Vanaf ca. 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Sterk vereenvoudigde bewerking van het verhaal van de film 'Nanny McPhee & the Big Bang'. Nanny McPhee duikt op als je haar nodig hebt. Ze gaat naar de boerderij van mevrouw Green. Daar vindt ze veel modder, vechtende kinderen en een harde knal. Deel uit de reeks 'Popcorn readers'* met bewerkingen van kinderfilms. De tekst is gedrukt in een grote letter. De tekst bevat geen moeilijke Engelse woorden en de zinnen zijn kort. Elke pagina bevat één of twee foto's uit de film of tekeningen. Het dunne boekje is verder nog voorzien van informatie over het leven op de boerderij, vijf pagina's met vragen en opdrachten en voorin twee pagina's waarop nieuwe woorden met een tekening worden toegelicht. Het verhaaltje is nauwelijks te volgen als je de film niet kent, maar er zullen weinig kinderen zijn voor wie dat geldt. Op de bijgevoegde cd wordt zowel het verhaal als alle andere informatie voorgelezen. Modern, fris leerboekje, dat ook goed bruikbaar is op de basisschool. Niveau: pre-A1, 300 hoofdwoorden. Vanaf ca. 11 jaar.

Specificaties

Engels | 9781906861520

Titel Nanny McPhee & the big bang
Uniforme titel Nanny McPhee and the Big Bang
Auteur Emma Thompson
Secundaire auteur Scoular Anderson ; Fiona Beddall ; Emma Grisewood
Type materiaal Boek
Uitgave London : Scholastic, 2011
Overige gegevens - ill - 23 cm - cd
Annotatie Uitg. in samenw. met Mary Glasgow Magazines en Universal Pictures
ISBN 9781906861520
PPN 345624904
Thematrefwoord Oppas ; Boerderijen
Taal Engels

Relaties/Serie

Popcorn ELT readers. Level 3: high beginner
Boek

Popcorn ELT readers. Level 3: high beginner (2011-...)

vol.
Uitgeleend