Hiep hiep hoera!
Boek

Hiep hiep hoera! vol vrolijke zoekopdrachten (cop. 2012)/ Sarah L. Schuette, [red.: Shelly Lyons ; vert. uit het Engels: Jeske Nelissen]

Zoekplatenboek met twaalf overvolle en gedetailleerde fotocollages van voorwerpen die met feesvieren te maken hebben. Prentenboek met kleurenfoto's en enkele zoekopdrachten. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Royaal formaat prentenboek met een vrolijk omslag waarin twaalf dubbele paginagrote kleurenfoto's een enorme hoeveelheid voorwerpen laten zien die met feestvieren te maken hebben. Elke afbeelding heeft een thema, zoals hoedjesfeest, goocheltrucs, pakplezier en slaapfeestje. De spullen op de overvolle en bontgekleurde foto's lopen sterk uiteen, van allerlei dieren, een schaats, hondenbot, sleutel, kapotte kam, Batmanpoppetje tot een tol. Er zijn veel kleine plastic figuren zoals die te vinden zijn in verrassingseieren of als accessoires bij bv. Barbiepoppen, speelsets en feestartikelen. Onder en tussen het speelgoed liggen echte cupcakes, ijsjes, pizza's en één levend konijn. Alles ligt tegen, op, over en door elkaar. Bij elk onderwerp zijn er relevante voorwerpen afgebeeld, maar meestal er meer voorwerpen niet relevant. Ook staat op elke plaat een zoeklijst met zes woorden in een rechthoekig kader. Wie meer zoekopdrachten wil, vindt die achterin. Opschriften op voorwerpen in de foto's zijn Engelstalig, bijvoorbeeld: date, you're invited. Voorin vinden ouders en leerkrachten een korte aanbeveling voor deze uitgave, die deel uitmaakt van een serie zoekboeken. Tegelijkertijd verschenen ook 'Kerstpret' en 'Machtige machines'*. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789462020023

Titel Hiep hiep hoera! : vol vrolijke zoekopdrachten
Auteur Sarah L. Schuette
Secundaire auteur Shelly Lyons ; Jeske Nelissen
Type materiaal Boek
Uitgave Leidschendam : NBD Biblion, cop. 2012
Overige gegevens 32 p - ill - 27 cm
Annotatie Vert. van: Happy Birthday!. - Mankato, Minn. : Capstone Press, 2012. - (A spot-it challenge)
ISBN 9789462020023
PPN 340935138
Thematrefwoord Zoekplatenboeken ; Fotoprentenboeken ; Feesten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Zoekboeken
Boek

Zoekboeken (2012-...)

vol.
Uitgeleend