Eerste babywoordjes
Boek

Eerste babywoordjes (cop. 2011)/ naar Bert Smets, [ill.: Filip Ceunen ; foto's: iStockphoto ... et al. ; eindred.: Elena Schutjes]

Aanwijsboekje voor baby's en dreumesen om voorwerpen uit hun leef- en speelwereld te leren benoemen. Met kleurenfoto's van kinderen en gekleurde computeranimaties van de voorwerpen. Vanaf ca. 1 jaar.

Recensie

In dit babyboekje gaat het om het oefenen van woordjes. Op de rechterpagina staat steeds een kleurenfoto van een baby of dreumes met daaronder een regel tekst. Links staat een voorwerp afgebeeld, en in een kader boven aan de bladzijde staat de naam daarvan gedrukt, onder de afbeelding van een van de personages uit de Hopla-animatiefilmpjes, die bekend zijn van televisie. Deze kleurrijke 3D-computeranimaties staan tegen een lichtblauwe achtergrond en zijn niet altijd even goed herkenbaar (met name de luier, de pyjama en de schoentjes). De te leren woordjes hebben betrekking op voorwerpen uit de eet-, leef- en speelwereld van een baby en dreumes. De laatste pagina's bevatten twee overzichtsplaten, waarop de diverse voorwerpen te herkennen zijn en kunnen worden aangewezen. Ook op de schutbladen zijn deze voorwerpen nog eens te zien. Op de voorkant van het boekje is een uitsparing gemaakt en kan gevoeld worden aan een zacht badstof lapje. De inhoud is herkenbaar voor baby's en dreumesen, maar door de relatief moeilijke zoekopdrachten en de uitvoering - gewoon papier in plaats van hardkarton - vooral geschikt om onder begeleiding van een volwassene te bekijken. Vanaf ca. 1 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789031732227

Titel Eerste babywoordjes
Secundaire auteur Bert Smets ; Filip Ceunen ; Elena Schutjes
Type materiaal Boek
Uitgave [Averbode] : Averbode, cop. 2011
Overige gegevens [42] p - ill - 19 cm
Annotatie Omslagtitel. - Omslag vermeldt: Ketnet en Woordenboek met foto's
ISBN 9789031732227
PPN 344129330
Genre Boekstart
Thematrefwoord Aanwijsboeken ; Fotoprentenboeken
Taal Nederlands