Wie is de liefste van de wereld?
Boek

Wie is de liefste van de wereld? een kiekeboe-boek met een verrassing (cop. 2008)/ [concept en tekst: Lieve Boumans, foto's Diapress]

Mama Woef is op zoek naar het liefste babydier van de hele wereld. Vierkant, hardkartonnen prentenboek met kleurenfoto's en flappen. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Recensie

Mama Woef is op zoek naar het liefste babydier van de hele wereld. Ook mama Poes, Papa en Mama Schaap en het eendenpaar Kwek-Kwak gaan op zoek naar het liefste babydier. En wie is de liefste peuter van de hele wereld? Vierkant, hardkartonnen prentenboek met twee afgeronde hoeken en uitklapbladen. De illustraties bestaan uit mooie kleurige foto's van de vermelde dieren in een natuurlijke omgeving. Op de linkerpagina staat steeds een grote foto van het moederdier of ouderpaar en op de bladzijde ernaast het bijbehorende kleine babydier. Op het uitklapblad vier foto's van verschillende dieren die in een klein vierkant kader zijn geplaatst. Welk dier daarvan is de liefste voor papa en mama? Deze herhaling eindigt met als verrassing op het laatste blad een paginagrote ronde spiegel. Boven en onder de illustraties enkele zwartgedrukte regels tekst met vragen en antwoorden. De driedelige pagina's hebben verschillende frisse achtergrondkleuren en zijn versierd met enkele rode en roze hartjes. Een mooi uitziend boekje uit de reeks 'Dolletje Fijn boeken'* dat kan helpen bij de ontwikkeling van het jonge kind. In dezelfde opzet verscheen ook 'Babydieren spelen verstoppertje'*. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789088460487

Titel Wie is de liefste van de wereld? : een kiekeboe-boek met een verrassing
Auteur Lieve Boumans
Type materiaal Boek
Uitgave Zandhoven : Olala, cop. 2008
Overige gegevens [12] p - ill - 17×18 cm
Annotatie Omslag vermeldt: 18-24 maanden
ISBN 9789088460487
PPN 326358870
Genre dierenleven
Thematrefwoord Dieren ; Fotoprentenboeken ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands