Dracula [Engels]
Boek

Dracula [Engels] (cop. 2008)/ Bram Stoker, retold by Diane Mowat ; [ill. by: Paul Fisher Johnson]

Aan de hand van dagboeken en brieven wordt verteld hoe een jonge Engelse advocaat, zijn echtgenote en twee van hun vrienden een mensenbloed drinkende vampier te lijf gaan. Met zwart-witillustraties, opdrachten en een cd.Aan de hand van dagboeken en brieven wordt verteld hoe de Engelse advocaat Jonathan Harker, zijn echtgenote en twee van hun vrienden een mensenbloed drinkende vampier te lijf gaan. Met zwart-witillustraties, opdrachten en een cd. Vanaf ca. 13 jaar.

Recensie

Deeltje uit een reeks 'Oxford Bookworms', uitgaven voor middelbare scholieren, waarin bekende Engelse en Amerikaanse romans en verhalen in sterk vereenvoudigde en bekorte vorm en in royale letter worden gepresenteerd, voorzien van aanwijzingen en opgaven en met een aantrekkelijk omslag. Bewerking van het bekende verhaal van Bram Stoker over Count Dracula. Met griezelige zwart-witillustraties en een cd waarop het verhaal wordt voorgelezen. Niveau: stage 2 (700 woorden). Vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Engels | 9780194790581

Titel Dracula [Engels]
Auteur Bram Stoker
Secundaire auteur Diane Mowat ; Paul Fisher Johnson
Type materiaal Boek
Uitgave Oxford : Oxford University Press, cop. 2008
Overige gegevens 56 p - ill - 20 cm
Annotatie Oorspr. dr. van deze uitg.: Oxford : Oxford University Press, 1996. - (Oxford bookworms). - Oorspr. volledige uitg.: London : Constable, 1897
ISBN 9780194790581
PPN 309952174
Genre griezelverhaal
Thematrefwoord Vampiers
Taal Engels