Treasure Island
Boek

Treasure Island (cop. 2008)/ Robert Louis Stevenson, retold by John Escott ; ill. by Ian Miller

Belevenissen van een jongen die op zoek naar een goudschat verwikkeld raakt in een muiterij van zeerovers die dezelfde schat ook trachten op te sporen. Met zwart-witillustraties, opdrachten en cd's.Jim Hawkins gaat op zoek naar een goudschat. Hij raakt verwikkeld in een muiterij van zeerovers die dezelfde schat ook trachten op te sporen. Met zwart-witillustraties, opdrachten en cd's. Vanaf ca. 15 jaar.

Recensie

Deeltje uit een reeks 'Oxford Bookworms', uitgaven voor middelbare scholieren, waarin bekende Engelse en Amerikaanse romans en verhalen in sterk vereenvoudigde en bekorte vorm en in royale letter worden gepresenteerd, voorzien van aanwijzingen en opgaven en met een aantrekkelijk omslag. Jim Hawkins gaat op zoek naar een goudschat. Hij raakt verwikkeld in een muiterij van zeerovers die dezelfde schat ook trachten op te sporen. Met zwart-witillustraties en twee cd's waarop het verhaal wordt voorgelezen. Niveau: stage 4 (1400 woorden). Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Engels | 9780194791908

Titel Treasure Island
Auteur Robert Louis Stevenson
Secundaire auteur John Escott ; Ian Miller
Type materiaal Boek
Uitgave Oxford [etc.] : Oxford University Press, cop. 2008
Overige gegevens 88 p - ill - 20 cm
Annotatie Simplified ed - Oorspr. dr. van deze uitg.: Oxford : Oxford University Press, 1993. - (Oxford bookworms). - Oorspr. volledige uitg.: 1883
ISBN 9780194791908
PPN 33067157X
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Zeerovers ; verborgen schatten
Taal Engels