Date with disaster!
Boek

Date with disaster! (2005)/ Claire Powell, [commissioning ed.: Jacquie Bloese ; ed.: Fiona Beddall ; ill.: Susannah Fishburne]

Kate (13) weet niet wat ze moet doen. Zal ze uitgaan met de knappe nieuwe jongen Joe, of toch maar met Ian die zo goed is in wiskunde. Maar heeft Kate wel iets te kiezen? Met kleurenillustraties, opdrachten en een cd. Vanaf ca. 12 jaar.

Recensie

Verhaal gebaseerd op de film 'Date with Disaster'. Kate (13) weet niet wat ze moet doen. Zal ze uitgaan met de knappe nieuwe jongen Joe, of toch maar met Ian die zo goed is in wiskunde. Maar heeft Kate wel iets te kiezen? Het verhaal bestaat uit zes hoofdstukken en de 'fact files' gaan over ervaringen van Britse kinderen met hun eerste date, een quiz of je zelf een 'dating disaster' bent en over mobieltjes. Deel uit de serie 'Scholastic Readers', afgestemd op jongeren van elf tot achttien jaar die Engels als tweede taal leren. Het geheel bestaat uit een boek met een cd, waarbij een link wordt gelegd met de film waarop deze uitgave is gebaseerd. Het bevat veel kleurenillustraties. Verder is op internet een handleiding te downloaden voor de docent. Hierin wordt duidelijk gemaakt hoe boek en de cd zijn te gebruiken. Dit boekje is geschikt voor kinderen in groep 8 die voor het tweede jaar Engels krijgen en voor de eerste klas van het voortgezet onderwijs. Niveau: A1, 600 hoofdwoorden. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Engels | 9781904720379

Titel Date with disaster!
Auteur Claire Powell
Secundaire auteur Jacquie Bloese ; Susannah Fishburne
Type materiaal Boek
Uitgave London : Scholastic, 2005
Overige gegevens 32 p - ill., portr - 20 cm - cd
Annotatie Uitg. in samenw. met Mary Glasgow Magazines
ISBN 9781904720379
PPN 345614216
Genre romantische verhalen - schoolverhaal
Thematrefwoord Verliefdheid ; Schoolleven
Taal Engels