Baby's eerste boekje over kleine baby's
Boek

Baby's eerste boekje over kleine baby's (cop. 2012)/ [fotogr.: Keith Furnival, vert. uit het Engels: Uitgeverij Baeckens Books]

Maak kennis met tien baby's, een blije baby, een speelse baby en een slapende baby. Vierkant prentenboekje met kleurenfoto's van baby's. Vanaf ca. 1 jaar.

Recensie

Dit kleine, bijna vierkante kartonboekje met afgeronde hoeken en een gewatteerd omslag is gemaakt voor kleine handjes. Kleine handjes van baby's en heel jonge peuters die bladerend, kijkend en sabbelend de wereld verkennen. En die dan allemaal baby's tegenkomen, spelend, lachend, duimend, in de badjas en slapend. Op iedere pagina staat een foto van een prachtige baby, herkenbaar voor en door iedereen, in een voor baby's karakteristieke houding. Af en toe staat er een kleine tekening van die baby bij - van de concrete foto is een abstracter beeld gemaakt. De tekst bestaat iedere keer uit het woord baby en het passende bijvoeglijk naamwoord ervoor. Het kleine boekje is ervoor gemaakt om vaak ter hand te nemen, in te zien, alleen of samen met een ander. Het kijk-lezen zal, zowel bij de baby zelf als bij de ander, met grote regelmaat een brede lach op ieders gezicht brengen. Vanaf ca. 1 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9781409545033

Titel Baby's eerste boekje over kleine baby's
Auteur Keith Furnival
Type materiaal Boek
Uitgave [Londen] : Usborne, cop. 2012
Overige gegevens [10] p - ill - 14 p
Annotatie Vert. van: Baby's very first little book of little babies. - London : Usborne, cop. 2012
ISBN 9781409545033
PPN 339694807
Genre Boekstart
Thematrefwoord Baby's ; Fotoprentenboeken
Taal Nederlands