Top Gear at the movies
DVD

Top Gear at the movies (2012)/ presented by Richard Hammond, James May, prod. Oisin Tymon ; dir. Phil Churchward

De presentatoren van Top Gear testen op ludieke wijze welke auto's geschikt zouden zijn om te gebruiken in de filmwereld.De presentatoren van Top Gear testen op ludieke wijze welke auto's geschikt zouden zijn om te gebruiken in de filmwereld.

Aanwezigheid

Recensie

Richard Hammond en James May, bekende (mede-)presentatoren van het veel bekeken en populaire Engelse BBC-programma Top Gear, geven in deze documentaire hun visie op de auto's welke gebruikt zijn in en/of in hun ogen geschikt zouden zijn voor de filmwereld. Het achtervolgen, achtervolgd worden, stunten, de vechtpartijen en andere scenes, en niet op de laatste plaats de helden en de boeven, vragen allemaal om een speciaal soort auto. Zaken waar genoemde heren graag hun gedachten over laten gaan en zelfs hun fantasie verder op willen botvieren. Een af en toe aardige maar niet onverkort interessante uitgave van de auteurs, die meestal getuigen tot beter in staat te zijn. Voor jongeren en volwassenen.

Specificaties

Engels

Titel Top Gear at the movies
Uniforme titel Topgear at the movies
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Phil Churchward ; Richard Hammond ; James May
Type materiaal DVD
Uitgave [Schelluinen] : Dutch Filmworks, 2012
Overige gegevens 1 dvd-video (75 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Oorspr. filmprod.: Groot-Brittannië : Monkey Fish Media [etc.], 2011
PPN 350401632
Rubriekscode 657.79
Taal Engels
Onderwerp algemeen Auto's; Speelfilms ; Top Gear (televisieprogramma)
PIM Rubriek Verkeer en Vervoer
PIM Trefwoord Auto's