TinkerBell and the secret of wings
DVD

TinkerBell and the secret of wings (cop. 2012)/ dir. by Peggy Holmes, co-dir. by Bobs Gannaway ; prod. by Michael Wigert ; [voices] Mae Whitman ... [et al.] ; met de stemmen van Angela Schijf ... [et al.] ; regie Beatrijs Sluijter

Als het zomerelfje Tinkerbell zich waagt in het Winterbos, komt ze tot een verrassende ontdekking, maar raken ook de seizoenen in de war. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Disney 3D CGI-animatiefilm met een het vierde avontuur van het zomerelfje TinkerBell dat bekend werd uit de films over Peter Pan (1953). Vanaf 2008 is zij zelf de hoofdpersoon in een serie films. Voor zomerelfjes is het verboden om in het Winterbos te komen waar het altijd winter is, maar als TinkerBell in de buurt van dit bos komt, beginnen haar vleugels te twinkelen. Ze is vastbesloten om dit geheim op te lossen en waagt zich daarom toch in het Winterbos waar ze een verrassende ontdekking doet. Maar dan raken de seizoenen in de war. Een vriendelijke film over vriendschap en zusjes. Ab Zagt (Algemeen Dagblad, 11-10-'12): 'Voor de kleine kijkers en hun ouders leveren de belevenissen van de zusjes vaak schattige beelden op. Maar het is wel mierzoet.' Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Engels | 8717418381486

Titel TinkerBell and the secret of wings
Uniforme titel Secret of the wings TinkerBell: het geheim van de vleugels TinkerBell Het geheim van de vleugels La fée Clochette et le secret des fées
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Peggy Holmes ; Bobs Gannaway ; Mae Whitman
Type materiaal DVD
Uitgave [Hoofddorp] : Buena Vista Home Entertainment, cop. 2012
Overige gegevens 1 dvd-video (75 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Labeltitel: TinkerBell: het geheim van de vleugels = La fée Clochette et le secret des fées. - Engels, Frans en Nederlans gesproken, Engels, Frans en Nederlands ondertiteld - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : DisneyToon Studios, 2012 - Bevat ook o.a.: Muziekvideo van McClain Sisters: "Great divide" ; Muziekvideo van Zendaya: "Dig down deeper"
ISBN 8717418381486
PPN 35263796X
Genre sprookjes
Thematrefwoord sprookjesfiguren
Taal Engels