Lalala muziekboek
Boek

Lalala muziekboek (2012)/ [muz. en tekst Reyn Ouwehand ... et al., ill. Louise Geesink ... et al. ; repr. bladmuziek Egmond de Bruijne]

Prentenboek met liedjes uit de musical 'Woezel en Pip in de tovertuin', voorzien van kleurige illustraties en muzieknotatie. Om samen te zingen vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

Bundel met de 26 liedjes uit de musical 'Woezel en Pip in de Tovertuin'; de theatervoorstelling werd bekroond met de ANWB Publieksprijs 2010. Groot formaat prentenboek met per twee pagina's een vrolijke illustratie van Woezel en Pip en hun vriendjes met daarin de muzieknotatie en tekst van telkens een liedje uit de musical. De liedjes zijn geschreven voor peuters en kleuters en alle voorzien van muzieknotatie voor blokfluit en begeleidingsakkoorden voor piano en gitaar. De onderwerpen van de versjes, zoals vakantie, kermis, verstoppertje spelen en een feestje vieren passen bij de belevingswereld van de doelgroep. Het taalgebruik is erg simpel; melodie en tekst passen niet altijd logisch bij elkaar. Achter in het boek een bladzijde met notenbalken waarop je zelf een liedje kunt schrijven; verder een overzicht van de reeks boeken die al over Woezel en Pip zijn verschenen. Een deel van de opbrengst van de bundel gaat naar de Guusje Nederhorst Foundation. Deze stichting zet zich in om de leefomgeving van jonge kinderen in opvangcentra te verbeteren. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048814954

Titel Lalala muziekboek
Uniforme titel Woezel en Pip Lalala muziekboek
Secundaire auteur Reyn Ouwehand ; Louise Geesink ; Egmond de Bruijne
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Amsterdam : Moon, 2012
Overige gegevens 64 p - ill., muz - 31 cm
Annotatie Uitg. in samenw. met Dromenjager. - Omslag vermeldt: Bladmuziek voor piano, gitaat en blokfluit
ISBN 9789048814954
PPN 340827106
Rubriekscode 788.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kinderliedjes
PIM Rubriek Muziek
PIM Trefwoord Kinderliedjes

Relaties/Serie

Woezel en Pip
Boek

Woezel en Pip (2005-...)

vol.
Uitgeleend
Guusje Nederhorst