Schminken voor kids
Boek

Schminken voor kids (cop. 2012)/ Annette Mick & Bettina Wiberg, [vert. uit het Duits: Marya Volker ; red.: Vitataal]

Stap-voor-stap-instructies voor het grimeren van kindergezichten.Stap voor stap wordt verteld hoe je het gezicht van je vriendje of vriendinnetje kunt schminken als een woeste wolf of een knuffelkatje. Met kleurenfoto's. Onder begeleiding vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit hobbyboekje krijgen volwassenen adviezen over het grimeren van kinderen. Eerst worden aanwijzingen gegeven over materiaalgebruik, tips en trucs en eenvoudige basis-grimetechnieken gegeven. Vervolgens zijn er korte beschrijvingen van de werkwijze in drie stappen en voorbeelden van grimes in kleur die eenvoudig aan te brengen zijn. Men kan uit 26 voorbeelden kiezen. Vele variaties van bloemen en vlinders voor meisjes. Voor jongens zijn er de duivels, vampiers, dieren en clowns. De meeste grimes zijn decoratieve maskermotieven (voor carnaval) waarbij niet het hele gezicht wordt geschminkt, zodat het geduld van kinderen niet op de proef wordt gesteld. Deze basale populaire motieven zijn gemakkelijk naar eigen smaak te veranderen en aan te passen. Vooral geschikt voor beginnende hobby-grimeurs en kinderen vanaf ca. 10 jaar die het zelf willen proberen; die laatsten zullen daarbij soms hulp nodig hebben.

Specificaties

Nederlands | 9789461880901

Titel Schminken voor kids
Auteur Annette Mick ; Bettina Wiberg
Secundaire auteur Marya Volker
Type materiaal Boek
Uitgave Soest : De Lantaarn, cop. 2012
Overige gegevens 63 p - ill - 22 cm
Annotatie Vert. van: Schmink-Hits. - Freiburg : Christophorus, cop. 2009 + en: Kinder Schminken. - Freiburg : Christophorus, cop. 2010
ISBN 9789461880901
PPN 343678225
Rubriekscode 792.75
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Grimeren; Kinderen
PIM Rubriek Feesten
PIM Trefwoord Schminken

Relaties/Serie

Home & hobby
Boek

Home & hobby (2012-...)

vol.
Uitgeleend