God vergist zich niet
Boek

God vergist zich niet de verborgen zijde van het goddelijk verlossingsplan (cop. 2012)/ Roelof Tichelaar, [red. Vitataal tekst & redactie]

Persoonlijk getinte visie vanuit een spiritueel christendom op het leed in de wereld en de wijze waarop de mens daarvan wordt verlost.

Aanwezigheid

Recensie

Wanneer kunnen we geluk ervaren? Volgens de auteur kan men geluk ervaren door zich in overgave met de stroom van het leven mee te laten voeren. Maar in ons leven wisselen echter ongeluk en geluk elkaar af. En als er een God is, waarom is er dan ook zoveel leed? Is er een verborgen plan, is er een hoger doel? De auteur krijgt vanuit de geestelijke wereld antwoorden en inzichten van God en zijn engelen op deze vragen. Deze komen als gedachtestromen en mediamieke inspiratie. Daarbij gelooft hij in een goddelijk verlossingsplan, waarin Gods liefde ons zal helen en terugleiden naar onze hemelse bestemming. Naast zelfonderzoek, engelen als boodschappers, bijbelteksten en -verhalen, contact met overledenen, dromen, de sferen, komen het verlossingsplan en het bevrijdingsplan van God aan bod. Aparte hoofdstukken zijn gewijd aan gebeden, gedrukt in cursief lettertype en meditatie. De auteur is therapeut en geestelijk hulpverlener en daarnaast docent weerbaarheid. Hij heeft meer boeken over dit onderwerp geschreven. Voor iedere lezer die vragen heeft over het doel van zijn leven en lijden en die de oplossing daarvoor bij God wil vinden.

Specificaties

Nederlands | 9789460150791

Titel God vergist zich niet : de verborgen zijde van het goddelijk verlossingsplan
Auteur Roelof Tichelaar
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Type materiaal Boek
Uitgave Eeserveen : Akasha, cop. 2012
Overige gegevens 368 p - ill - 22 cm
ISBN 9789460150791
PPN 343689278
Rubriekscode 251.39
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Verlossing
PIM Rubriek Religie
PIM Trefwoord Verlossing