Bad piggies' eier-recepten
Boek

Bad piggies' eier-recepten (cop. 2012)/ [tekst: Bonnier Kirjat Oy, vert. uit het Engels: Roselle de Jong ; ill.: Pasi Pitkänen]

Maak net als 'Bad piggie' van de game Angry Birds allerlei gerechten met eieren. Met stapsgewijze uitleg van veertig recepten en veel kleurenillustraties. Vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.

Recensie

De computergame Angry Birds is de hype van dit moment. In Angry Birds neemt de speler controle over een zwerm 'boze vogels' die proberen de eieren terug te krijgen die zijn gestolen door een groep gemene, groene varkens (bad piggies). Met dit kookboek leer je daadwerkelijk koken als een 'bad piggy', en dat kan natuurlijk alleen maar met één bepaald ingrediënt: EI! In deze aantrekkelijk ogende uitgave zijn zo'n 40 eier-recepten te vinden, variërend van roerei tot quiche, van cheesecake tot burrito's. Leuke, afwisselende recepten die op een humoristische wijze gebracht worden. Het boek kent veel grappige woordspelingen en de illustraties zijn geweldig: kleurrijk, humoristisch en organisch. Met de leuke wezentjes wordt koken een eitje! Bij elk recept staan de benodigdheden benoemd en is een stap voor stap kook-instructie te vinden. Achter in de uitgave - aan de EIndstreep - zijn onder andere EI-spelletjes, tips voor EI-deltuiten en EI-weetjes te vinden. Eerder verschenen uitgaven van Angry Birds over het heelal en over venijnige vogels (beide in 2012)*. Ontzettend leuk kook- en kijkboek met uitgebreide inhoudsopgave dat helemaal bij de tEId is. Vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000315567

Titel Bad piggies' eier-recepten
Auteur Bonnier Kirjat Oy
Secundaire auteur Pasi Pitkänen ; Roselle de Jong
Type materiaal Boek
Uitgave Houten : Van Holkema & Warendorf, cop. 2012
Overige gegevens 81 p - ill - 22×22 cm
Annotatie Met index - Vert. van: Bad piggies' egg recipes. - Espoo : Rovio Mobile, 2011. - (Angry birds)
ISBN 9789000315567
PPN 343688638
Rubriekscode 629.79
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Eierrecepten
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Eierrecepten