Prinsessen en sprookjes
Boek

Prinsessen en sprookjes vol betoverende zoekopdrachten (cop. 2012)/ Sarah L. Schuette, [red.: Jeni Wittrock ; vert. uit het Engels: Jeske Nelissen]

Op twaalf gedetailleerde fotocollages vol voorwerpen die met prinsessen en sprookjes te maken hebben, zijn steeds zes verschillende voorwerpen verstopt. Prentenboek met kleurenfoto's en enkele zoekopdrachten. Vanaf ca. 5 jaar.

Recensie

Het wordt snuffelen en speuren met dit grote zoekboek. Deze uitgave kent twaalf grote, kleurige fotocollages omtrent prinsessen en sprookjes. Elke fotocollage heeft zijn eigen 'titel', bijvoorbeeld Gifdrank of Trollenland. Er wordt een sterk beroep gedaan op de visuele, waarnemende vaardigheden van de lezer, die uitgenodigd wordt om op de overvolle prenten telkens een zestal voorwerpen op te zoeken die in een omkaderd tekstvak worden benoemd. De voorwerpen hebben over het algemeen weinig te maken met de onderwerpen van de platen en doordat er zo veel op de prenten te zien is, is het zoeken soms een hele uitdaging! Voor de enthousiaste zoekers staan achter in het boek nog een aantal extra zoekopdrachten. Leuke, interactieve, niet alledaagse serie. Eerder verschenen de delen 'Kerstpret', 'Hiep Hiep Hoera!' en 'Machtige Machines'*. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789062520220

Titel Prinsessen en sprookjes : vol betoverende zoekopdrachten
Auteur Sarah L. Schuette
Secundaire auteur Jeni Wittrock ; Jeske Nelissen
Type materiaal Boek
Uitgave Leidschendam : NBD Biblion, cop. 2012
Overige gegevens 32 p - ill - 27 cm
Annotatie Vert. van: Princesses and fairy tales. - Mankato, MN : Capstone Press, 2012. - (A spot-it challenge)
ISBN 9789062520220
PPN 340487895
Genre sprookjes
Thematrefwoord sprookjesfiguren ; Zoekplatenboeken ; Fotoprentenboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Zoekboeken
Boek

Zoekboeken (2012-...)

vol.
Uitgeleend