Meer zijn dan je brein
Boek

Meer zijn dan je brein het nieuwe bewustzijn van sensitieve pioniers (cop. 2012)/ Marian van den Beuken, Monique Timmers

Oproep om in deze tijd van spirituele verandering zowel op persoonlijk gebied als op werkgebied positieve veranderingen aan te brengen.

Recensie

Krachtig geschreven boek, 'een dans van licht en schaduw', over bewust-zijn. De auteurs zijn sensitieve pioniers; mensen die vanuit een nieuw bewustzijn op allerlei gebieden vernieuwing brengen. Veel mensen zitten gevangen in de linkerhersenhelft. Hier huizen negatieve ervaringen. De rechterhersenhelft, geleid door de zielenkracht, geeft vrijheid en inzicht. Door gedachtekracht kan men bewust een brug slaan naar de rechterhersenhelft en zo rust, liefde en kracht ervaren. Het gaat hierbij om de intentie en beeldvorming. In het eerste deel staat de persoonlijke ontwikkeling centraal. In het tweede deel ziet men hoe in werksituaties productief gebruik kan worden gemaakt van beide hersenhelften. De taal is helder en het is voelbaar dat de auteurs op dezelfde golflengte zitten. Het boek leest prettig; persoonlijk doorleefde ervaringen en aansprekende voorbeelden worden afgewisseld met tips, gedichten en inspiraties. Dit actuele boek is toegankelijk voor een ruim publiek. Bevat interviews met de auteurs en noten.

Specificaties

Nederlands | 9789020208153

Titel Meer zijn dan je brein : het nieuwe bewustzijn van sensitieve pioniers
Auteur Marian van den Beuken ; Monique Timmers
Type materiaal Boek
Uitgave [Utrecht] : AnkhHermes, cop. 2012
Overige gegevens 192 p - 21 cm
Annotatie Met lit. opg
ISBN 9789020208153
PPN 343309440
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zelfverwerkelijking
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Zelfverwerkelijking