Bob de Bouwer
DVD

Bob de Bouwer 2DVD dubbelbox (cop. 2012)

Vijf korte avonturen en een lang avontuur van de aannemer Bob die samen met zijn medewerkers en bouwmachines allerlei klussen uitvoert. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Pakket met twee dvd's van de oorspronkelijk Engelse poppenanimatieserie over de aannemer Bob. Bob voert samen met zijn medewerkers en bouwmachines, zoals een cementmolen, shovel, kraan en een wals, allerlei klussen uit. 'Spud gaan skateboarden'* bevat vijf avonturen: Spud gaat skateboarden; Kukeleku Spud; Vlekkie's diepe kuil; Inspecteur Spud; Wendy's feestje. De film 'Race naar de finish'** is een lang avontuur. Aannemer Bob bouwt samen met zijn medewerkers en bouwmachines een sportstadion in de Zonnebloemvallei voor de allereerste Zonnebloemvallei Spelen. Bob heeft twee extra machines ingehuurd, Grijper en Graver, maar als Wendy en enkele machines ook nog trainen voor de wedstrijden, komt de bouw van het stadion in gevaar. In een goede sfeer en met veel teamwerk komt alles op zijn pootjes terecht. De machines hebben namen en praten ook. De avonturen zijn eenvoudig. De tekeningen hebben zachte kleuren en de serie is uitgezonden op Cartoonnetwerk en Zappelin. Ook zijn er boeken naar de serie verschenen. Eenvoudige belevenissen voor jonge kinderen vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8711983600188

Titel Bob de Bouwer : 2DVD dubbelbox
Uniforme titel De film: Race naar de finish Race naar de finish Spud gaat skateboarden 2 DVD Dubbelbox
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Bridge, cop. 2012
Overige gegevens 2 dvd-video's (ca. 100 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Omslagtitel. - Nederlands gesproken - Videoversie van film en televisiemprogramma: Groot-Brittannië : Hit Entertainment - Bevat: De film: Race naar de finish ; Spud gaat skateboarden, met: Spud gaat skateboarden ; Kukeluku Spud ; Vlekkie's diepe kuil ; Inspecteur Spud ; Wendy's feestje
ISBN 8711983600188
PPN 35478840X
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Bob de Bouwer
DVD

Bob de Bouwer (2001-...)

vol.
Uitgeleend