Spaanse uitdrukkingen en zegswijzen, ingedeeld op onderwerp
Boek

Spaanse uitdrukkingen en zegswijzen, ingedeeld op onderwerp druk je beter uit in het Spaans (2012)/ Monica Bouman, Ana Esquíroz, Jeannette Wessels

Verzameling thematisch geordende Spaanse uitdrukkingen met vertaling.

Aanwezigheid

Recensie

Lang niet alles is door simpele omzetting vanuit de ene in de andere taal correct uit te drukken. Het is daarom in alle fasen van het taalleerproces zinvol om beluisterde of gelezen idiomatische verrassingen op te tekenen. Een extra hulpmiddel om te vorderen op dit gebied van taalbeheersing is deze uitgave. De presentatie in lijsten van genummerde losse neutrale Spaanse zinnen met Nederlandse vertaling eronder, zonder didactische ordening, maakt dit boek echter minder geschikt voor beginners. Wie het boek echter frequent als naslagwerk ter hand neemt, kan veel opsteken. Handig is het trefwoordenregister achterin. Door de royale opzet van dit register is naslaan ook aantrekkelijk geworden. Eerder verschenen als 'Prisma Spreekwijzer Spaans'.

Specificaties

Nederlands | 9789000315260

Titel Spaanse uitdrukkingen en zegswijzen, ingedeeld op onderwerp : druk je beter uit in het Spaans
Uniforme titel Taalbeheersing Prisma taalbeheersing Prisma uitdrukkingen en zegswijzen
Auteur Monica Bouman ; Ana Esquíroz ; Jeannette Wessels
Type materiaal Boek
Editie 3e dr;
Uitgave Houten : Prisma, 2012
Overige gegevens 337 p - 20 cm
Annotatie Op omslag: Taalbeheersing. - Aan de kop van de titelp.: Prisma Taalbeheersing - Met reg - Oorspr. titel: Prisma spreekwijzer Spaans. - Utrecht : Het Spectrum, 1994. - (Prisma-boeken = ISSN 2213-6894 ; 2722)
ISBN 9789000315260
PPN 343555298
Rubriekscode Spaans 844
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spaanse taal; Idioom
PIM Rubriek Communicatie
PIM Trefwoord Spaanse taal