North Sea living
Boek

North Sea living (cop. 2013)/ [samenst. en tekst] Sigrid Vandensavel, [fotogr.] Diane Hendrikx, Mirjam Bleeker, [vert. Miles Translations ... et al.]

Informatie in woord en beeld over vijftien interieurs van huizen en appartementen die liggen aan de Nederlandse, Belgische en Franse zeekust.

Aanwezigheid

Recensie

Aan de zeekust van Nederland, België en Frankrijk staan veel mooie huizen en appartementen die door de gelukkige bezitters met een persoonlijk stempel zijn ingericht. Vijftien eigenaren vertellen het verhaal over de inrichting van hun droom aan zee. De verhalen zijn rijk geïllustreerd met elk een tiental paginagrote foto's van interieurfotografe Miriam Bleeker, inclusief het uitzicht al of niet op zee. Van een pittoresk huis achter de Franse krijtrotsen tot en met een art deco-appartement aan het strand van Oostende, van een villa in het chique Zoute tot een houten strandhuis in de duinen van Vlieland. De persoonlijke verzamelingen van vintagemeubels tot vondsten van her en der zijn een inspiratiebron voor hen die een dergelijk droom zouden willen verwezenlijken. De tekst is in het Nederlandse, Engels en Frans.

Specificaties

NederlandsEngelsFrans | 9789460581007

Titel North Sea living
Auteur Sigrid Vandensavel ; Diane Hendrikx ; Mirjam Bleeker
Instelling /Miles Translations
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Luster, cop. 2013
Overige gegevens 235 p - ill - 28 cm
Annotatie Teksten in het Nederlands, Engels en Frans
ISBN 9789460581007
PPN 354168908
Rubriekscode 774.4
Taal NederlandsEngelsFrans
Onderwerp algemeen Interieurkunst; Fotoboeken
PIM Rubriek Huis en Tuin
PIM Trefwoord Binnenhuis-architectuur