Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Raad eens hoeveel ik van je hou
Boek

Raad eens hoeveel ik van je hou altijd en overal (2013)/ [tekst] Sam McBratney, [ill. Anita Jeram ... et al. ; vert. uit het Engels: L.M. Niskos]

Bundeling van vier verhalen over Hazeltje en Grote Haas. Ze spelen verstoppertje, gaan naar verre, onbekende gebieden en keren samen naar huis terug. Prentenboek met sfeervolle aquarellen in zachte kleuren. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Prentenboek met vier verhalen over Hazeltje en Grote Haas, bekend van het beroemde prentenboek 'Raad eens hoeveel ik van je hou', dat in 1994 voor het eerst in een Nederlandse vertaling verscheen. Grote Haas laat Hazeltje de wereld om hem heen ontdekken, terwijl hij altijd geruststellend op de achtergrond aanwezig blijft. Ze spelen verstoppertje in een omgewaaide boom (waarbij Hazeltje zijn hoogtevrees overwint), ze verkennen de omgeving (waarbij Hazeltje bijna verdwaalt in de mist), gaan naar verre, onbekende gebieden (waarbij Grote Haas wijst op de vele gevaren die ze onderweg tegenkomen) en keren daarna samen naar huis terug, de lievelingsplek van Hazeltje. De aquarellen zijn uitgevoerd in zachte tinten en bevatten extra grapjes. Dat nodigt uit om goed te kijken en verhoogt de betrokkenheid bij de verhalen. De gebeurtenissen zijn herkenbaar voor jonge kinderen en hun ouders. Een fijne bundel. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047704959

Titel Raad eens hoeveel ik van je hou : altijd en overal
Auteur Sam McBratney
Secundaire auteur Anita Jeram ; L.M. Niskos
Type materiaal Boek
Uitgave Rotterdam : Lemniscaat, 2013
Overige gegevens [66] p - ill - 26 cm
Annotatie Vert. van: Guess how much I love you : here, there and everywhere. - London : Walker Books, cop. 2012
ISBN 9789047704959
PPN 352712694
Genre verhalenbundel
Thematrefwoord Liefde ; Gezin
Taal Nederlands