Provence & Cote d'Azur
Boek

Provence & Cote d'Azur (2013)/ [geschreven door Terese Fisher, herz:. Tristan Rutherford ... et al. ; vert. uit het Engels: Han Honders; red.: Jaap Verschoor ; wandelkrt.: Cartographic.nl]

Recensie

De kleinere variant van de Wat & Hoe Reisgids. Kleine pockets met veel kleurenfoto's. De kaften bestaan uit uitklapbare plattegronden en kaarten. Het kenmerk van de gidsen is beknoptheid. De introductie in het gebied is minimaal met puntsgewijze opsommingen met weetjes. Telkens worden in twee pagina's de belangrijkste bezienswaardigheden vermeld met website, foto, klein stukje tekst en praktische gegevens. Dan cafés, lunchadressen, restaurants, hotels, winkelen etc. Vervolgens worden per buurt bezienswaardigheden enkele zinnen en tips voor restaurants, hotels, uitgaan etc. gegeven. Ook zijn enkele wandelroutes opgenomen. De gids besluit met een algemeen register. Provence is een nieuw deel in de Wat & Hoe Select-serie. De ringband is nu verdwenen, de afdrukkwaliteit van de foto's is verbeterd en de informatie in de gids is uitgebreid (maar de gegeven informatie blijft beknopt). Ideaal voor de korte vakantie. Duidelijke letter.

Specificaties

Nederlands | 9789021553146

Titel Provence & Cote d'Azur
Uniforme titel Provence & de Cote d'Azur Provence en Cote d'Azur
Auteur Terese Fisher
Secundaire auteur Tristan Rutherford ; Han Honders ; Jaap Verschoor
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht [etc.] : Wat & Hoe, 2013
Overige gegevens 190 p - ill - 17 cm
Annotatie Omslagtitel: Provence & de Cote d'Azur - Met reg - Vert. van: Provence and Cote d'Azur. - Basingstoke : AA Media, 2011. - (Essential spiral)
ISBN 9789021553146
PPN 352632623
Rubriekscode Frankrijk 995.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Provence; Reisgidsen ; Franse Rivièra; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Frankrijk (Provence)

Relaties/Serie

Wat & hoe
Boek

Wat & hoe (2008-...)

vol. Provence & de Cote d'Azur
Uitgeleend