Knutselopa
Boek

Knutselopa 48 dingen die opa's zelf kunnen maken met en voor kleinkinderen (cop. 2012)/ Jack Botermans, [red.: Heleen Tichler]

Spelletjes, knutsels en activiteiten die opa's met hun kleinkinderen kunnen uitvoeren.Ideeën voor spelletjes, knutsels en activiteiten die met eenvoudig materiaal gedaan kunnen worden. Onder begeleiding vanaf ca. 4 t/m 9 jaar.

Recensie

Aantrekkelijk en uitdagend boekje met 48 ideeën op het gebied van handvaardigheid, puzzels en geheime handelingen. Zo zijn er digitale spelletjes, maar ook spelletjes en knutselwerkjes met luciferdoosjes, schaduwen, en de aloude blikjestelefoon. Het geheel is bedoeld voor opa's om samen met kleinkinderen aan de slag te gaan. Alles is redelijk uitvoerbaar met eenvoudig te verkrijgen materialen. Het geheel wordt leuk en ondersteunend geïllustreerd met foto's en tekeningen in kleur. Waar mogelijk verwijzen QR-codes naar aanvullende informatie (bv. www.knutselidee.nl). Echt een boekje om te gebruiken tijdens bijvoorbeeld oppasdagen en vakanties. Uiteraard kunnen niet alleen opa's, maar ook oma's, ouders en andere opvoeders er mee aan de slag. Achterin staan de oplossingen van de puzzels. Kleine druk. De auteur heeft al veel soortgelijke uitgaven op zijn naam staan. Om onder begeleiding met kinderen vanaf ca. 4 tot 9 jaar te gebruiken.

Specificaties

Nederlands | 9789058779847

Titel Knutselopa : 48 dingen die opa's zelf kunnen maken met en voor kleinkinderen
Auteur Jack Botermans
Secundaire auteur Heleen Tichler
Type materiaal Boek
Uitgave Baarn : Forte, cop. 2012
Overige gegevens 72 p - ill - 18×18 cm
ISBN 9789058779847
PPN 343582899
Rubriekscode 624.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Handenarbeid; Kinderen ; Spelletjes; Kinderen
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Handenarbeid